Povestea emoționantă a Adinei, fetița care locuiește în sărăcie la Glina! Frumusețea răpitoare a scos-o din anonimat

Este imposibil să nu rămâi mut atunci când o vezi! Păpușa de la Glina , așa cum a fost supranumită Adina, are doar 13 ani și toate șansele să devină un model celebru. Chipul angelic a transformat-o într-o celebritate locală, iar acum o știe o țară întreagă.

Author: R.B. joi 09 ianuarie 2020 , 17:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cazul familiei Asăvoaie a ajuns în atenția publicului încă de acum câțiva ani, însă situația lor nu s-a schimbat prea mult. Patru frați orfani de tată locuiesc într-o sărăcie lucie, la o aruncătură de băț de groapa de gunoi Glina.

Mama lor este femeie de serviciu și încearcă să se descurce cum poate.

Familia a fost ajutată de oamenii de rând inimoși, însă și acum se descurbă de pe o zi pe alta. Mama lor speră din tot sufletul ca măcar ei să reușească să își depășească condiția.

Adina pare să aibă cele mai multe șanse să își transforme radical viața și asta datorită frumuseții ei care pare aproape ireală. Adolescenta de 13 ani a pozat într-un pictorial ca model profesionist, în numărul de ianuarie al revistei  Viva! . Acum câteva luni, fetița a participat și la un festival de modă, astfel că nu a fost la prima ei experiență de acest gen. Se pare că adolescenta visează să devină un model celebru și să își ajute frații și mama să iasă din sărăcie.

Sursa foto. VIVA.RO


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si