Povestea uimitoare a unor părinți. Cei doi și-au lăsat copiii singuri cu câinii și au încuiat ușa

Povestea uimitoare a unor părinți s-a întâmplat chiar în casa lor. Cei doi și-au lăsat copiii singuri în casă alături de patrupede și apoi au încuiat ușa. Este uimitor ce au găsit la întoarcere.

G.B., miercuri 09 octombrie 2019 , 20:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Povestea uimitoare a unor părinți

Cei doi copii erau adormiți de animalele de companie, ba chiar în poze se poate observa cum unul din câini dormea chiar între bebeluși.

Povestea uimitoare a unor părinți. Cei doi și-au lăsat copii singuri cu câinii și au încuiat ușa
Cățeii sunt animalele considerate „cei mai buni prieteni ai omului” datorită simțului responsabilității față de stăpân,alternând cu firea lor jucăușă și sinceritatea „glasului lor".Fidelitatea lor este cel mai mare atuu. Omul îl consideră un prieten al său pentru că el are nevoie nu doar de dragoste, dar și de compania unui amic sincer, căruia îi poate destăinui toate secretele...Astfel putem spune că aceste animale domestice sunt un fel de jurnal al omului.

Povestea uimitoare a unor părinți. Cei doi și-au lăsat copii singuri cu câinii și au încuiat ușa
Relația care există între câini și stăpâni depinde și de cei doi ,în special de om. Un câine are nevoie de multă atenție și afecțiune, și nu trebuie să fie neglijat nicidecum. Stăpânul trebuie să petreacă mult timp cu acesta, și bineînțeles să-l alinte și să-l mângâie de fiecare dată când are ocazia. Pe de altă parte, un câine nu are nevoie doar de dragoste, ci și de îngrijire.

Citeste si: Situație critică în țară: au fost declarate 5 cazuri de gripă, iar în Buzău sunt peste 1.300 de cazuri de infecții respiratorii

Acest aspect al relației câine-stăpan este extrem de esențial. Un animal de casă, indiferent că e mare sau mic, are nevoie să fie spălat, hrănit...și necesită un loc numai al lui, un loc în care să fie trimis atunci când face o prostie. Și că tot veni vorba de relele si problemele create de un câine, ar trebui să lămurim aceste cateva aspecte și să accentuăm faptul că un animal cât de mic poate cauza multe necazuri. Astfel se intamplă atunci cand cainele nu este tinut sub control. Datoria principală a unui stăpân față de animal este să se facă iubit.

Citeste si: Femeie pe punctul de a naște, implicată într-un grav accident provocat de soțul ei

Acest lucru nu este o scuză atunci când câinele greșește cu adevărat. Mulți cred că după ce pedepsesc sau ceartă un câine acesta nu îți mai iubește stăpânul, așa că insistă pe regula : "Fară pedepse, chiar dacă animalul greșește !’’. Acest lucru nu face decât să accentueze conflictele, nu să le aplaneze. Un câine, sau orice animal nepedepsit la timpul potrivit, continuă să se comporte negativ, crezând că asta e ceea ce vrea stăpânul de la el.

Citeste si: Adulții de peste 45 de ani, cei mai mari consumatori de online news

Legătura dintre câini şi oameni este una specială... Nu degeaba sunt numiţi „cei mai buni prieteni ai omului". O demonstrează fotografiile următoare, care surprind afecţiunea animalelor.

 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si