Prefectul de Hunedoara, izolat la locul de muncă

Prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, se află izolat la locul de muncă de unde coordonează activităţile privind combaterea răspândirii coronavirusului. Decizia a fost luată după ce primarul din Deva, Florin Oancea, administratorul public şi deputatul Lucian Heiuş, au fost diagnosticati pozitiv.

Author: K.B. duminică 15 martie 2020 , 11:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit unui comunicat de presă, de duminică, al Prefecturii Hunedoara, prefectul Vasilică Potecă se află izolat la locul de muncă.

”Prefectul judeţului, Vasilică Potecă, aflat în izolare la sediul instituţiei, stabileşte măsurile şi urmăreşte aplicarea lor în judeţul Hunedoara. Instituţiile hunedorene implicate în aplicarea în combaterea răspândirii noului coronavirus au activitate non stop şi sunt coordonate de prefect, telefonic şi prin mijloace video”, se arată în comunicat.

Citeste si: Situație dramatică! Peste 300 de șoferi români de TIR, blocaţi la graniţa Italiei cu Slovenia, de 48 de ore

Citeste si: Alianţa Medicilor, apel către autorităţi să pregătească sistemul medical pentru ”efortul uriaş” la care va fi supus

Sursa citată aminteşte hunedorenilor numerele de telefon care pot fi apelate pentru a afla sau transmite informaţii legate de combaterea răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus: 0768.193.630, 0768.193.629, 0768.193.639, 0254.225.242

Sâmbătă, primarul municipiului Deva, Florina Oancea, administratorul public, Adrian David Nicolae şi deputatul Lucian Heius, au fost confirmaţi cu coronavirus, ei fiind transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde sunt trataţi.

Citeste si: Stare de urgență. CTP: Nu trebuie să ne speriem, dar nici să vedem în ea un miracol și o soluție

Citeste si: Cel mai bătrân român, ajuns la 111 ani, eră să moară la 108 ani pentru că nici un spital nu l-a primit să îi opereze fractura de şold! Dumitru Comănescu: „A fost un moment critic în viaţa mea”

În judeţul Hunedoara, 461 de persoane sunt în izolare, 31 în carantină şi 19 confirmate cu infecţie, internate în spital.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si