Preotul care a crescut 117 copii are un mormant superb! Ce s-a intamplat la manastire in ziua de Boboteaza FOTO EXCLUSIV
Actual

Preotul care a crescut 117 copii are un mormant superb! Ce s-a intamplat la manastire in ziua de Boboteaza FOTO EXCLUSIV

G.G.
12 ian 2018

La finalul lunii ianuarie se implineste un an de cand regretatul preot Mihai Negrea, de la Manastirea Podul Cosnei, s-a stins din viata. La mormantul parintelui, aflat in curtea manastirii, merg zilnic oameni sa-i puna flori, coroane si sa-i aprinda lumanari. Pe 6 ianuarie, la locul lui de veci s-a facut un adevarat pelerinaj.

In ziua de Boboteaza, la Manastirea Podul Cosnei, unde a slujit ani buni preotul Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati sau saraci, s-au adunat sute de oameni. Noul staret, dar si alti preoti au tinut o slujba mare, dupa care oamenii s-au adunat la masa, asa cum faceau pe vremea cand regretatul preot Mihai Negrea slujea.

Mai toti cei care au participat la slujba s-au oprit si la mormantul preotului ca sa-i aprinda o lumanare, sa-i duca o floare sau o crenguta de brad. Sotia preotului, Iulia, dar si copiii pe care el i-a crescut in manastire merg aproape saptamanal la locul lui de veci. Chiar inainte de Craciun acestia au fost sa-i puna un bradut impodobit, mai multe coroane, ingerasi, lumanari.

Citeste si: Preotul din Suceava, care crestea 117 copii orfani, a murit! Parintele Mihai Negrea si-a vazut, in toamna, cel mai mare vis implinit

Citeste si: Povestea impresionanta a parintelui Mihai Negrea! Cum a inceput preotul sa aiba grija de copiii orfani la Manastire! “Nu avea nimic, doar o cladire darapanata fara usi”

Parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati sau saraci, s-a stins din viata la finalul lunii ianuarie, el fiind inmormantat in curtea Manastirii Podul Cosnei, unde traia si slujea. Dupa ce preotul a inchis ochii pentru totdeauna, preoteasa si cei 117 copii au plecat din manastire.

Preoteasa si cei 117 copii s-au mutat la un centru din Vatra Dornei. Acestia insa merg frecvent la mormantul preotului ca sa-i puna flori, sa-i aprinda lumanari si sa faca curat.

Cei care vor sa-i ajute pe cei 117 copii orfani o pot face la:

Asociatia Mihail si Gravril Podul Cosnei

CIF 26179032

Banca Raiffeisen

RO45RZBR0000060012128463 – Cont LEI

RO93RZBR0000060012128472 – Cont EURO

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook