Preotul care a crescut 117 copii are un mormant superb! Ce s-a intamplat la manastire in ziua de Boboteaza FOTO EXCLUSIV

La finalul lunii ianuarie se implineste un an de cand regretatul preot Mihai Negrea, de la Manastirea Podul Cosnei, s-a stins din viata. La mormantul parintelui, aflat in curtea manastirii, merg zilnic oameni sa-i puna flori, coroane si sa-i aprinda lumanari. Pe 6 ianuarie, la locul lui de veci s-a facut un adevarat pelerinaj.

Webeditor: A.N. Author: G.G. vineri 12 ianuarie 2018 , 22:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In ziua de Boboteaza, la Manastirea Podul Cosnei, unde a slujit ani buni preotul Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati sau saraci, s-au adunat sute de oameni. Noul staret, dar si alti preoti au tinut o slujba mare, dupa care oamenii s-au adunat la masa, asa cum faceau pe vremea cand regretatul preot Mihai Negrea slujea.

Mai toti cei care au participat la slujba s-au oprit si la mormantul preotului ca sa-i aprinda o lumanare, sa-i duca o floare sau o crenguta de brad. Sotia preotului, Iulia, dar si copiii pe care el i-a crescut in manastire merg aproape saptamanal la locul lui de veci. Chiar inainte de Craciun acestia au fost sa-i puna un bradut impodobit, mai multe coroane, ingerasi, lumanari.

Citeste si: Povestea impresionanta a parintelui Mihai Negrea! Cum a inceput preotul sa aiba grija de copiii orfani la Manastire! “Nu avea nimic, doar o cladire darapanata fara usi”

Parintele Mihai Negrea, cel care a crescut 117 copii orfani, abandonati sau saraci, s-a stins din viata la finalul lunii ianuarie, el fiind inmormantat in curtea Manastirii Podul Cosnei, unde traia si slujea. Dupa ce preotul a inchis ochii pentru totdeauna, preoteasa si cei 117 copii au plecat din manastire.

Preoteasa si cei 117 copii s-au mutat la un centru din Vatra Dornei. Acestia insa merg frecvent la mormantul preotului ca sa-i puna flori, sa-i aprinda lumanari si sa faca curat.

Cei care vor sa-i ajute pe cei 117 copii orfani o pot face la:

Asociatia Mihail si Gravril Podul Cosnei

CIF 26179032

Banca Raiffeisen

RO45RZBR0000060012128463 – Cont LEI

RO93RZBR0000060012128472 – Cont EURO


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si