Preotul care a ironizat sarcina după un viol a fost acuzat de fraudă! Vezi în ce scandal a fost implicat Vasile Răducă!

În 2007, preotul care a ironizat sarcina după un viol a fost acuzat de hoţie.

Author: Matei Vaihan joi 25 iulie 2019 , 09:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preotul Vasile Răducă a făcut valuri zilele trecute. Invitat la postul de radio Trinitas, ce aparţine Patriarhiei Române, preotul Răducă a făcut numeroase afirmaţii controversate în legătură cu sarcina după un viol și sexul cu prezervativ. Emisiunea a fost somată de CNA. "Vă rog să rețineți, sunt rarisime cazurile când violul se soldează cu graviditate. Când se soldează cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie că este vorba de un viol la care ai consimțit și care ți-a plăcut să se repete, fie că te-ai găsit în imposibilitatea de a face de așa manieră încât celulele germinale care sunt pe punctul de a se întâlni, să se și întâlnească și să fie fertilizat oul”, a spus preotul.
Vasile Răducă este prodecanul Facultății de Teologie și secretar al Comisiei de Bioetică a Patriarhiei Române . În 2007, preotul Vaile Răducă a mai fost protagonistul unui alt scandal.( citeşte profeţia unui stareţ de la mânăstire despre Elena Udrea)

Citeste si: Imagini înfiorătoare! Un preot a legat un câine cu lanţul de maşină şi l-a târât pe asfalt

Preotul care a ironizat sarcina după un viol a fost acuzat de fraudă: "Hoţie la Teologie" 

Sub titlul "Hoţie la Teologie", Evenimentul zilei scria: “Un scandal de proportii, izbucnit la sfarsitul saptamanii trecute, zdruncina serios linistea Facutatii de Teologie Ortodoxe „Patriarhul Justinian” din cadrul Universitatii Bucuresti. Preotul Nicolae Necula, decanul facultatii, este acuzat ca ar fi abuzat de functia pe care o are pentru a schimba lucrarea de la examenul de licenta al fiului sau. Cristian Necula, baiatul decanului, tocmai a absolvit facultatea condusa de tatal sau. O alta neregula pusa pe seama decanului Necula este prezenta sa la redactarea subiectelor de examen, desi legea interzice acest lucru pe motiv de incompatibilitate. Cert este ca lucrarea lui Cristian a fost anulata, iar unii colegi de catedra ai decanului Necula i-au cerut acestuia demisia. Acuzatiile de frauda la adresa lui Cristian Necula au aparut imediat dupa sustinerea examenului scris din 29 iunie, insa totul a fost tinut sub tacere de reprezentantii Facultatii de Teologie. Student in ultimul an la facultatea condusa de tatal sau, Cristian Necula s-a prezentat la licenta, insa, potrivit surselor EVZ care au asistat la examen, ar fi iesit din sala dupa numai o ora. Aceleasi persoane sustin ca fiul decanului, ajutat de preotul Vasile Raducă, prodecanul facultatii, si de Ion Lazar, secretarul-sef, ar fi schimbat lucrarile. El a fost astfel notat pentru o teza realizata in afara examenului”.

Preotul care a ironizat sarcina după un viol a fost acuzat de fraudă. Vasile Răducă s-a dezis de toate acuzaţiile 

Nu mai e un secret că preotul care a ironizat sarcina după un viol a fost acuzat de fraudă. “Cei doi subalterni ai preotului Necula sunt acuzati ca ar fi inlocuit lucrarea semnata de tanarul Cristian dupa strangerea tezelor si numerotarea lor, etape obligatorii in cadrul examenelor de acest gen”, a mai scris ziarul.  Preotul Vasile Raduca s-a dezis de toate acuzaţiile, declarând că nu are niciun amestec în fraudarea examenului de licenta. „Secretarul-sef mi-a spus ca nu fac parte din comisia de examen. Eu am venit mai tarziu la facultate, dupa ce incepuse examenul, si nu am nicio legatura cu ce s-a intamplat. „Eu nu am facut decat sa semnez lista de note finala, cea de la avizier. Preotul Gabor este cel care a vizat corectarea lucrarilor”. La rândul său, preotul Adrian Gabor a declarat: „La preotul Raducă in cabinet au fost aduse lucrarile dupa ce s-a terminat examenul. Nu sunt eu cel care a controlat acest examen.”

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si