În anul 2016, preotul și mama fetei s-au mutat împreună, iar un an mai târziu au început scenele cumplite pentru fată. Copila avea 13 ani când preotul a agresat-o sexual pentru prima dată, ulterior acesta continuând să o oblige pe fată să întrețină relații intime cu el. 

Citeste si: VIDEO| Doi copii de la un centru de plasament au fost abuzați si sechestrați în casă de un pedofil. Minorii au fost scoși pe geam de către pompieri

A abuzat-o chiar în stăreția mănăstirii în care slujea

Preotul a abuzat-o pe fiica partenerei sale chiar în stăreția mănăstirii din Chișinău. Fața bisericească o șantaja pe copilă că dacă nu va întreține relații intime cu el o va spune celor de la școala unde aceasta învăța. Timp de trei ani, fata nu a avut curaj să îi spună mamei sale despre ceea ce se întâmpla. 

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Fata i-a spus totul mamei sale abia după ce relația dintre preot și femeie s-a încheiat din cauza violenței acestuia sub influența băuturilor alcoolice, transmite presa din Chișinău.

Citeste si: Un bărbat din Galați a bătut un angajat al Primăriei. A fost prins în timp ce încerca să fugă din țară

16 ani de închisoare

Instanța de la Chișinău l-a condamnat pe preot la 16 ani de închisoare și la achitarea sumei de 100 de mii de lei, prejudiciu moral, parte a acțiunii civile pe care victima a intentat-o.

Citeste si: O ieșeancă a fost reținută de polițiști pentru pentru pornografie infantilă, complicitate la viol şi tentativă de trafic de minori


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si