Doi preoţi din județul Botoșani, le-ar fi cerut enoriașilor vaccinaţi să plece din lăcaşurile de cult și le-au smuls măștile de pe față celor care le purtau.

DSP a pornit o anchetă

„Chiar avem nişte reclamaţii la nivelul DSP legat de faptul că, în două localităţi din judeţul Botoşani, preotul în timpul slujbei a recomandat ieşirea din biserică a persoanelor vaccinate, li s-a atras atenţia să nu poarte mască, chiar li s-a smuls masca de pe faţă.

Vom face o anchetă în cursul acestei săptămâni şi vom lua legătura şi cu conducerea bisericii la nivelul judeţului Botoşani. Sunt şi filmaţi, sunt şi poze”, a afirmat directoarea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a județului, Monica Adăscăliţei.

Citeste si: Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, noi declarații șocante în plină pandemie de coronavirus

Preoții „susţin această activitate de vaccinare”

„Sunt anumite zone, nu peste tot, pentru că avem şi preoţi care susţin această activitate de vaccinare şi chiar le recomandă enoriaşilor, dar avem şi aceste excepţii şi vom încerca să avem o discuţie în această săptămână cu reprezentanţii bisericii”, a adăugat Monica Adăscăliţei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Citeste si: Mai multe persoane din Neamț au fost păcălite că vor merge într-un pelerinaj în Franța. Prejudiciul se ridică la 28.000 de euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si