„În Donbas, ocupanţii fac tot posibilul pentru a elimina orice viaţă din acest teritoriu. Bombardamentele brutale constante, atacurile ruseşti constante asupra infrastructurii şi cartierelor rezidenţiale sunt dovada faptului că Rusia vrea ca acest teritoriu să fie pustiu”

Zelenski și-a exprimat gratitudinea față de sprijinul internațional oferit

Programul de accelerare a ajutorului pentru Ucraina va contribui la „învingerea succesorilor ideologici ai naziştilor, care au început un război împotriva pământului nostru”, a declarat  Zelenski.

Citeste si: Serghei Lavrov: Rusia nu consideră că este în război cu NATO din cauza Ucrainei

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Volodimir Zelenski  şi-a exprimat în contextul în care bombardamentele Moscovei continuă,  gratitudinea pentru sprijinul oferit de SUA, preşedintele american Joe Biden şi Congres pentru „un echivalent al celebrului program Lend-Lease, care va fi extrem de util în lupta împotriva Rusiei, împotriva invadatorilor ruşi”.

Cum ar putea lua sfârșit negocierile cu Moscova

Zelenski a declarat separat faptul că negocierile cu Moscova s-ar putea opri „din cauza a ceea ce rușii au lăsat în urma lor”.

Potrivit Statului Major General al Ucrainei, Rusia a lansat noi atacuri asupra regiunilor de est, dar fără succes pentru Moscova. Convingerea actuală este că armata rusă îşi concentrează acum puterea pe revendicarea unor părţi din sudul şi estul Ucrainei, după eşecul ofensivei sale mai ample.

Citeste si: Oficial rus, declarații despre stabilitatea strategică: ”Dialogul SUA-Rusia despre stabilitatea strategică este înghețat în mod oficial”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si