Pretinsul medic de la Spitalul Ilfov s-a pregătit să devină electromecanic! Femeia a lucrat timp de 10 ani în sistemul medical și intra în sala de operații

Pretinsul medic de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov a urmat cursurile unei școli de arte și meserii la specializarea ”electromecanic” înainte să intre în ”sistemul medical”.

Radu Constantin, marți 12 februarie 2019 , 20:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Raluca-Daniela Bîrsan, femeia care practica medicina fără a avea studii sau autorizație la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, nu avea nimic în comun cu medicina în timpul școlii.

Citeste si: Ministrul Sănătății intervine în cazul medicului fals de la Spitalul Județean Ilfov! "Vom face plângere penală"

Raluca-Daniela Bîrsan apare în registrele Ministerului Educației Naționale ca elevă la Grupul Școlar Industrial ”Unirea”, pe vremea când aceasta era la vârsta liceului. Ea a fost repartizată aici după ce clasele I-VIII le-a făcut la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” cu media de absolvire 6,72. Specializarea la care a fost repartizată a fost ”electromecanic” la nivelul ”Școala de arte și meserii” a Grupului Școlar Industrial ”Unirea”. Practic, la terminarea liceului, ea avea în buzunar o diplomă de electromecanic.

A prezentat o diplomă falsă de medic

Ieri, Cătălin Tolontan a dezvăluit că Raluca-Daniela Bîrsan, în vârstă de 31 de ani, practică de 10 ani medicina ilegal la Spitalul Județean de Urgență Ilfov. Ea a prezentat jurnalistului o diplomă de licență de la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din  București care s-a dovedit ulterior că este falsă.  

Foto: Libertatea.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si