Previziuni generale. 2020, an de foc pentru unele zodii

Previziuni generale. Anul 2020 este considerat a fi unul care aduce mult noroc pentru unii nativi, iar pentru alții va fi un an de foc cu multe încercări.

Author: K.B. miercuri 04 decembrie 2019 , 09:24

Previziuni generale. 2020, an de foc pentru unele zodii
Previziuni generale. 2020, an de foc pentru unele zodii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Previziuni generale. Berbec 1 Martie – 20 Aprilie

Previziuni generale. 2020, an de foc pentru unele zodii
Previziuni generale. 2020, an de foc pentru unele zodii

Previziuni generale. Pentru acești nativi, anul 2020 va aduce liniște. Berbecii vor avea timp să își analizele relațiile, atât în viața amoroasă cât și în cea profesională, lucru care îi va ajuta să-și îmbunătățească modul de abordare al diferitelor situații pe care de multe ori le gestionau impusiv sau neprofesional.
La capitolul iubire, pentru toţi nativii zodiei, toamna aduce un val de prospeţime dragostei.
În rest, mici tentaţii amoroase, poate o pasiune mai veche va fi readusă la flacără vie, în perioada iulie-octombrie.

Sănătate, că-i mai bună decât toate. Cei care sunt născuţi între 1969-1975 trebuie să-şi supravegheze apetitul din ce în ce mai mare. Kilogramele în plus le pot aduce necazuri. De aceea atenţie mărită la calitatea si cantitatea mâncării, în special în lunile ianuarie şi aprilie.

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete pentru Cornel Galeș! ”Ia-mă în brațe și să nu mă uiți niciodată. Te voi aștepta acolo, Sus, când vei fi pregătit să vii”

Previziuni generale. Taur 21 Aprilie – 21 Mai

Previziuni generale. Pentru tauri, anul 2020 va fi un an "condimentat". Saturn care guvernează casa banilor vă este favorabil. Veţi beneficia de stabilitate în resursele financiare, şi dacă este vorba de o persoană care a cunoscut norii negri ai falimentului, aceasta are şansa unei reveniri. De graţiile stelelor vor avea norocul să beneficieze în special nativii care au venit pe lume înainte de 1970 şi după 1977, si lucrează în domeniul comunicaţiilor sau investitiilor.

Pentru cei născuţi între 1970 şi 1977 Saturn va aduce câteva restrictii în proiectele ce tin de studiu.
Când vine vorba despre dragoste, Nativii Taur se vor întâlni cu dragostea adevărată si o vor recunoaşte de la prima vedere. Se va întâmpla cu prilejul unui sejur sau unei călătorii de afaceri, unde Cupidon îşi va lansa săgeţile.

Când vine vorba de sănătate, nativii născuți între 1970 şi 1977, copiii sunt cei care le vor crea probleme, din cauza unor tulburări ce ţin de echilibrul psihic.

Pentru nativii zodiei care au venit pe lume între 1959 şi 1965 sau după 1985, pericolele în materie de sănătate vin din cauza unei alimentaţii excesive și mare atenție pentru șoferi: pericolul unui accident plutește în aer.

Citeste si: Ce a apărut la locul morții lui Răzvan Ciobanu, la 7 luni de la moartea designerului? Bucăți din mașină încă zac pe terenul pe care a avut loc tragedia REPORTAJ EXCLUSIV

Citeste si: Doliu în lumea televiziunii. Un fost concurent al unei emisiuni foarte populare a fost ucis cu sânge rece

Previziuni

generale. Gemeni 22 Mai – 21 Iunie

 

Norocul este de partea acestor nativi în 2020. Planeta Jupiter se plasează într-o conjunctură favorabilă pentru ei, pe de o parte, şi, pe de altă parte, cei născuţi înainte de anul 1970 vor avea o imensă şansă de a recupera un bun pierdut sau vor avea câştig de cauză în urma unui conflict.
Gemnii vor fi foarte bine oragnizați în acest an, lucru care le va fi favorabil și pe plan profesional.

Sectoarele în care vor realiza succese vor comunicaţii, învăţământ, creaţia sub toate aspectele (publicitate, literatură, artă, modă, cinema, televiziune, radio). In unele cazuri, angajaţii, sau unii dintre angajati, vor putea deveni asociaţi.
La capitolul dragoste, incepând cu luna august, Gemenii vor simţi, în fine, nevoia să se angajeze într-o relaţie şi să-şi asume toate responsabilităţile. Gemenii născuţi înainte de 1970 şi după 1985 vor deveni mai maturi şi mai stabili. Gemenii care caută un prieten (prietenă) vor avea şansa de partea lor.
Sănătate. Când vorbim ce acest aspect, este recomandată multă prudență în toate, mai ales în plan alimentar, conform Previziuni generale.

Citește horoscopul complet aici

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment Antonia, primele declarții despre nunta cu Alex Velea. Cum va arăta fericitul eveniment
spotmedia.ro
Direcțiile de sănătate publică, învinse de pandemie. Au ratat testarea, informarea... Direcțiile de sănătate publică, învinse de pandemie. Au ratat testarea, informarea oamenilor și raportarea deceselor
spotmedia.ro
ERATĂ: Grecia e posibil să fie, de săptămâna viitoare, în scenariul roșu. Copiii nu... ERATĂ: Grecia e posibil să fie, de săptămâna viitoare, în scenariul roșu. Copiii nu intră în carantină la întoarcerea în țară Interviu cu Alexandru Rafila
b1.ro
A cumpărat un pepene verde. A ajuns acasă, l-a despicat şi a trăit un şoc: ce a găsit... A cumpărat un pepene verde. A ajuns acasă, l-a despicat şi a trăit un şoc: ce a găsit în interior a speriat-o!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
infoactual.ro
Anul în care o nouă boală va lovi planeta. Profeții Baba Vanga: Oamenii vor îmbătrâni... Anul în care o nouă boală va lovi planeta. Profeții Baba Vanga: Oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si