Incidentul a avut loc în luna mai a anului 2018, când Dumitru Constantin Ţârlea  a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Primarul unei comune din Prahova a fost condamnat defitiv, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice

Decizia a fost luată de un complet de judecată a Curții de Apel Ploiești, joi, decizie prin care primarul comunei Lapoș, Dumitru Constantin Țârlea, a fost condamnat după ce a fost găsit vinovat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în data de 14 mai 2018.

Citește și: Cine este bărbatul care a condus fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au găsit droguri în mașină

Prin urmare, judecătorii de la Curtea de Apel au confirmat sentința dată în primă instanță de Judecătoria Ploiești, care a condamnat primarul la doi ani de închisoare cu suspendare și la executarea a 80 de zile de muncă în folosul comunității. Această sentință a fost contestată de edil.

Primarul a fost obligat să achite și suma de 800 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Un bărbat din Alba a fost prins la volan aproape în comă alcoolică, cu un permis de conducere fals

Un bărbat și-a făcut de cap pe străzile din Alba, conducând aproape în comă alcoolică cu „ajutorul” unui permis fals.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

El a fost prin de autorități la scurt timp.

Citește și:  Cine este bărbatul care a condus fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au găsit droguri în mașină

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru comiterea a două infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, respectiv pentru complicitate la fals material în scrisuri oficiale și uz de fals.

Citește și:  Alertă la Sibiu: un bărbat care a lovit cu pumnul un adolescent este căutat de polițiști

Cât a plătit bărbatul pentru documentul auto

Potrivit rechizitoriului, în vara anului 2020, bărbatul a plătit o sumă de 1.400 de euro unei persoane pentru un permis de conducere fals.

Citește și: Accident rutier grav pe DN 2: două mașini au fost implicate, iar trei persoane necesită îngrijiri medicale

Mai târziu, în 28 septembrie 2020, fără a deține un permis de conducere, inculpatul a condus un autoturism, iar când a fost oprit de autorități, el a prezentat permisul falsificat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si