Primele imagini cu Războinicul Iulian Pîtea în România! A mărturisit care va fi primul lucru pe care îl va face când va ajunge acasă

Războinicul Iulian Pîtea a vorbit despre experienţa frumoasă de care a avut parte, la Exatlon România, dar şi despre primul lucru pe care îl va face, atunci când va ajunge acasă, în România.

luni 17 decembrie 2018 , 12:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Primele imagini cu Războinicul Iulian Pîtea în România

Iulian Pîtea a reuşit să ajungă până în semifinala Exatlon Sezon 2, unde s-a luptat pentru a ajunge în Marea Finală, alături de Alin Andronic. Războinicul Iulian Pîtea nu a reuşit să treacă de etapa respectivă, astfel fiind eliminat din super-competiţia Exatlon. Pe aeroport, însă, în Republica Dominicană, tânărul de doar 21 de ani a fost întrebat de reporter care va fi primul lucru pe care îl va face, atunci când va ajunge acasă, în România!

Primele imagini cu Războinicul Iulian Pîtea în România

Primele imagini cu Războinicul Iulian Pîtea în România

Reporter: Ce-ţi doreşti să faci acum, când ajungi acasă?

Iulian Pîtea: Sincer să fiu, înainte să plec din Republica Dominicană, mi-a fost un pic teamă de ceea ce mă va aştepta acasă şi cum mă voi integra din nou în lumea asta, că acolo a fost o lume, iar aici o altă lume. Dar îmi doresc să stau cu familia, să le povestesc tot ce am făcut şi cum am făcut. Cu nepoţii, să-i strâng în braţe şi să petrec cât de mult timp pot cu ei, să le explic tot, tot, tot! Şi după să mă sigilez două, trei zile, patru şi să mă uit la mine şi să mă bucur de ce am făcut acolo şi cum am făcut, pentru că sunt fericit pentru că am putut să fiu eu şi nu a trebuit să joc un personaj sau să fiu altcineva. O să fac chestia asta, o să povestesc la toţi, şi apoi o să mă retrag un pic. O să mă duc să mă bucur de ce a însemnat Exatlon şi apoi o să revin la viaţa normală. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si