Principele Radu, împreună cu soția sa, Principesa Margareta, se afla, în aceste zile, la Săvârșin, de unde acesta a și transmis mulțumiri tuturor celor care i-au făcut urări cu ocazia zilei sale de naștere. Palatul Săvârșin este reședința oficială a familiei, locul unde cei doi principi se retrag de fiecare dată când vor să se relaxeze. De data aceasta, pe paginile de socializare, au fost postate imagini cu ei în timp ce se plimbau cu bicicletele.

 

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Puțină lume știe care este adevărată diferență de vârstă între Principele Radu și Principesa Margareta. Dacă, principele a împlinit astăzi 59 de ani, ei bine, soția acestuia a împlinit, încă din primăvară, 70 de ani. Astfel, diferența dintre cei doi soți este de... 11 ani.

Citeste si: Prințul Nicolae a dezvăluit în premieră cum a fost îndepărtat din Casa Regală a României. A avut curajul să iasă public și să spună TOT ADEVĂRUL! "Totul s-a întâmplat în biroul Regelui Mihai!"

Citeste si: De ce nu a fost niciodată Prinţul Paul recunoscut ca rudă de Regele Mihai! Adevărul despre relaţia dintre cei doi

Principesa Margareta și Pincipele Radu s-au căsătorit în Elveția în urmă cu 21 de ani

Actorul Radu Duda, care a devenit Principele Radu după căsătoria cu fata cea mai a Regelui Mihai, a povestit, la un moment dat, cum a decurs povestea de iubire dintre el și Principesa Margareta, după ce s-au cunoscut prin intermediul unei fundații de binefacere.

”Întâi am vorbit la telefon, în fiecare seară timp de 50 de zile. Mă duceam la metrou şi dădeam telefon cu cartele pentru că nu existau telefoane mobile, iar eu nu aveam telefon unde stăteam“, povestea Principele Radu în cadrul unui interviu. După mai multe discuţii la telefon, cei doi au hotărât să se întâlnească pe 8 ianuarie 1996 la Londra. În prima seară, la celebrul restaurant Bertorelli’s de lângă Royal Opera House, Radu Duda şi-a făcut curaj şi a cerut-o în căsătorie, punându-i Principesei pe inelar o bijuterie fină, moştenire de familie. Nunta a avut loc în același an, pe 21 septembrie 1996, în Elveția.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si