Este cunoscut faptul că Vladimir Putin călătorește însoțit de doctori. Liderul rus și-a exprimat adesea interesul pentru medicina alternativă. 

Citeste si: "Germania nu se va lăsa șantajată de Putin". Anunţul momentul la nivel european

Probleme de sănătate pentru Vladimir Putin

Vladimir Putin este un împătimit al sportului, fiind maestru la judo (titlurile i-au fost retrase și a fost suspendat din toate funcțiile deținute la Federația Internațională de Judo imediat după invadarea Ucrainei), Putin a pozat în ipostaza ”masculului alfa”.

Citeste si: Declarații neașteptate făcute de Serviciile de informații britanice și americane: „Comandanților militari ruși le este frică să-i spună lui Putin adevărul”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Recent, aliatul său din Belarus Aleksander  Lukașenko susținea că Putin este complet sănătos  și la cap și la trup, ba chiar ar fi în mare formă. Lukașenko a comentat chiar că Putin ”ne va îngropa pe toți”.

Liderul de la Kremlin este supus controalelor medicale regulate, însă publicul nu are acces la raportul medical, mesajul oficial fiind acela că președintele este sănătos tun.

Liderul de la Kremlin face băi în esență de coarne de cerb

Vladimir Putin și-a exprimat adesea interesul pentru medicina alternativă, inclusiv pentru leacuri care se bazează pe sacrificarea unor animale. Este cazul băilor în esență din coarne de cerb, relatează sursa citată.

Citeste si: Zelenski a transmis că a demis doi generali ucraineni. Acești „trădători” erau oficiali din serviciile de securitate

”Putin iubește animalele, dar de dragul sănătății sale este gata să se supună unor proceduri care presupun torturarea animalelor și care sunt îndoielnice din punct de vedere medical”, notează The Project.

Primăvara, coarnele cerbilor din Munții Altai cresc cu rapiditate, câțiva centrimetri zilnic. Este momentul în care osatura nu este încă dezvoltată, coarnele fiind moi și pline de sânge. Astfel se extrage esența care se consideră că ar avea efecte terapeutice. O întreagă industire a fost dezvoltată astfel pentru producerea acestui extract, mai scrie The Project.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si