Prognoza meteo ANM. Vineri, 22 ianuarie, vremea va fi caldă pentru ultima decadă a lunii ianuarie. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5…-3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 7….8 grade în sudul Banatului.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 22 ianuarie. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, sud-vestul, nordul şi parţial centrul ţării, unde mai ales spre seară şi noaptea, temporar va ploua.

În zona montană înaltă, precipitaţiile vor fi mixt e. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte şi, local şi temporar, în vest. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri, îndeosebi în est, sud-est şi centru, se va semnala ceaţă.

Citeste si: Ministerul Mediului, revenire asupra taxei AUTO. Ce trebuie să știe toți șoferii

În Bucureşti, vremea va fi caldă pentru ultima decadă a lunii ianuarie. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade, mai scăzută în zona preorăşenească spre 0 grade. 

Prognoza meteo ANM.   Vremea devine chiar mai caldă  decât e normalul acestei perioade, anunță meteorologii. Mai ales în regiunile sudice, dar şi în partea de vest vor fi temperaturi maxime în jur de 11-12 grade, sensibil mai mari decât cele înregistrate în zilele trecute.

vremea prognoza meteo
În Bucureşti, vremea va fi caldă pentru ultima decadă a lunii ianuarie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si:   Vremea în România. Când se vor termina episoadele de ger

Şi în weekend vom avea parte tot de temperaturi de primăvară însă, probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în cea mai mare parte a intervalului. Meteorologii anunţă maxime de 14 grade în sud-estul ţării.

Prognoza meteo ANM. Vremea în Capitală

Vremea se încălzește treptat în București. Vineri temperaturile cresc în Capitală și se ajunge la o vreme mai călduroasă decât normalul perioadei, cu maxime de 9-10 grade Celsius.

Potrivit ANM, vor fi maxime de 10 grade vineri, apoi se vor atinge chiar 11-12 grade în weekend. Va fi o vreme mai mult însorită, cu înnorări temporare.

Prognoza meteo ANM. Vremea în țară

În regiunea Banat, îvremea devine începând de vineri deosebit de caldă pentru această perioadă. În intervalul 21- 23 ianuarie, se va atinge o medie regională a maximelor diurne de 11...12 grade, iar a celor minime de 4...5 grade.

Vremea se va încălzi și în regiunea Transilvaniei, urmând ca maximele diurne să crească spre 7...9 grade în intervalul 21- 23 ianuarie, când vremea devine caldă pentru această perioadă.

Citeste si:   VIDEO- N. Dan: 19 grade e o temperatură normală în case în alte țări

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În regiunea Moldovei, între 21 și 23 ianuarie, valorile termice vor crește semnificativ. Maximele termice vor crește de la medii de -8...-6 grade, la medii în jurul a 10 grade, iar cele minime, de la medii de -16...-14 grade, la medii de 1...2 grade. Șansele de precipitații sunt mici.

În zilele de joi-vineri, 21-22 ianuarie, în Oltenia, valorile termice vor crește semnificativ, conform ANM și astfel, maximele vor crește de la medii de -1...0 grade, la medii în jurul a 9 grade, iar minimele, de la medii de -11...-10 grade, la medii de 2...3 grade.

Prognoza meteo ANM. Vremea la munte

După zilele cu viscol, vremea se îmbunează și în regiunile de munte. Până în data de 23 ianuarie, valorile termice vor crește semnificativ.

Media maximelor va crește de la -12...-10 grade, la 3...4 grade, iar a minimelor, de la -18...-16 grade, la -2...-1 grad. În cea de-a doua săptămână, temperatura aerului va marca o scădere treptată, spre medii ale maximelor de -4...-1 grad și ale minimelor, de -8...-6 grade.

Probabilitatea pentru precipitații mai importante cantitativ și pe arii mai extinse va fi în creștere abia după data de 23 ianuarie, anunță meteorologii ANM.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si