Vremea în București

În București, meteorologii anunță faptul că se îndreaptă vremea și revenim la temperaturi normale. Vor fi perioade cu soare, condițiile de ploaie sunt reduse, iar vântul are unele răbufniri pe parcursul zilei. Temperatura maximă va atinge 20 de grade Celsius, iar cea minimă va înregistra 12 grade Celsius. Vântul va sufla ceva mai puternic, cu o viteză de 24 de km/h.

Vremea la munte

Vremea la munte va fi tot instabilă, în special în Carpații Orientali și în Munții Apuseni, pe unde apar averse consistente și se pot strânge cantități mari de apă. Temperaturile cresc puțin în masivele sudice. Temperatura minimă va înregistra la orele dimineții, dar și noaptea 8 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge 11 grade Celsius după-amiaza. Vântul va sufla cu o viteză de 10 km/h.

Citeste si: Cum este vremea în București, de miercuri până vineri seara. Avertizare ANM

Vremea la mare

Pe litoral vremea este destul de stabilă și călduroasă, vor exista înnorări extrem de mici. Temperatura maximă va atinge 23 de grade Celsius, iar cea minimă va înregistra 12 grade la primele ore ale dimineții. Vântul va sufla cu o viteză de 24 km/h.

Vremea în marile orașe

Vremea ANM[Sursa foto: PixaBay]

Vremea în Iași

În Iași vor fi averse pe toată perioada zilei, temperatura maximă va atinge 17 grade Celsius, iar cea minimă va înregistra 11 grade. Vântul va sufla cu o viteză mică, de 8 km/h.

Citeste si: Prognoza meteo de la ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea în Timișoara

În Timișoara, vremea va fi una instabilă, va ploua în marea majoritate a zilei și vântul va sufla cu o viteză de 10 km/h.

Temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius pe timpul nopții.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj vor fi șanse mai mici de ploaie, temperatura maximă va înregistra 15 grade Celsius, iar cea minimă va atinge 10 grade Celsius noaptea.

Vremea în Craiova

În Craiova va fi o vreme frumoasă, însă cu puține înnorări, temperatura maximă va atinge 21 de grade Celsius, iar cea maximă va  atinge 11 grade Celsius la primele ore ale dimineții.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si