Proiecte de case pentru gusturi alese, de la smarthomeconcept.ro

Casa ideală este cea în care te simți bine, ar spune cei mai mulți dintre noi. Creșterea standardului de viață, dar mai ales nevoia permanentă de optimizare a costurilor și de integrare în spațiul natural determină tot mai mulți dintre români să cumpere proiecte case la cheie, prin care să obții casa mult visată și care să poată fi un motiv de laudă nu doar în fața prietenilor, ci și în comunitate.

Author: Mircea Pop vineri 29 ianuarie 2021 , 13:01

Proiecte de case pentru gusturi alese, de la smarthomeconcept.ro
Proiecte de case pentru gusturi alese, de la smarthomeconcept.ro
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iar astfel de proiecte case, pentru toate gusturile și buzunarele, găsim din plin la smarthomeconcept.ro, portalul tău cu idei pentru construcția și amenajarea unei locuințe la standardele secolului 21.

Să vedem însă ce anume ar trebui să știm atunci când ne apucăm de construcția unei case și cât de mult contează apelarea la un specialist în proiectarea de locuințe.

Proiecte de case moderne

Poate că primul lucru care îți va atrage atenția la smarthomeconcept.ro este multitudinea de proiecte case moderne, proiectate așa cum vezi în filmele occidentale. Linii drepte și spații generoase, cu ferestre mari și uși culisante, care îți oferă nu doar lumină naturală, ci și confortul dorit indiferent de anotimp.

Acestea ar fi atuurile contractării unui proiect pentru o casă la cheie, oferit de specialiști în domeniu.

Desigur, pentru a face acest pas, va trebui să vă definiți foarte bine viziunea asupra a ceea ce doriți de la viitoarea dumneavoastră locuință.

Citeste si: VIDEO- Cazări ca în filme celebre,experiență de neuitat pentru turiști

Vă doriți doar un spațiu funcțional, în care să nu puneți accent pe design? Atunci un proiect de casă clasic, tradițional românesc, cu etaj și acoperiș de tip șarpantă, poate fi soluția potrivită pentru dumneavoastră. Pentru cei care doresc însă ceva mai mult, există soluții pe măsură.

Astfel, avem la dispoziție proiecte case în stil mediteranean, fără acoperiș, dar cu terase generoase și suprafețe vitrate mari la nivelul încăperilor. Acestea vă vor oferi o perspectivă total nouă asupra vieții, având posibilitatea de a vă invita prietenii la o terasă suspendată și nu neapărat în curte, alături de gângănii de tot felul sau animale de companie. Din acest punct de vedere, portofoliul de proiecte case moderne al celor de la smarthomeconcept.ro este unul destul de generos.

Proiecte de case cu etaj

Un alt tip de proiecte extrem de căutat este cel al caselor cu etaj. În principiu, cei mai mulți dintre adepții traiului la casă își doresc o locuință cu etaj, din mai multe motive. În primul rând, suprafețele de teren pe care sunt construite astăzi casele în România nu sunt atât de generoase ca în alte părți.

Citeste si: Prima Casă 2021. Cum poți să îți iei credit prin Programul "Noua Casă", garantat de stat

Spre exemplu, o curte de 300 sau 500 de metri pătrați, cât sunt astăzi multe dintre parcelele de case din jurul marilor orașe, nu îți permit o amprentă la sol atât de mare pentru casă. Prin urmare, va trebui să iei în calcul ca viitoarea locuință să fie una cu etaj, cu tot ce presupune aceasta.

În aceeași categorie se înscriu și o mulțime de proiecte case cu mansardă sau de tip duplex, care își doresc să economisească la maximum spațiul avut la dispoziție, prin dispunerea construcției pe verticală, mai degrabă decât întinsă pe un etaj, dar cu o suprafață la sol net mai generoasă.

Descoperă mai multe pe smarthomeconcept.ro:

0721 965 884/ 0728 407 562

E-mail:[email protected]

Citeste si: Chirie în Otopeni – de ce să locuiești în clădiri reabilitate


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si