Prostitutia, un fenomen care a luat amploare pe strazile din Marea Britanie!

Viata de noapte din Marea Britanie e plina de surprize. Am constatat-o cu ochii mei. si... cum probabil concurenta româncelor si rusoaicelor este foarte mare, proastituatele britanice fac comisioane pentru traficantii de droguri. Urmariti o ancheta fimata cu o camera ascunsa.

G. S., miercuri 20 decembrie 2017 , 19:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marea Britanie. Visul multor romani si nu numai. Prostitutia se practica fara oprelisti si fara perdea. In orice oras britanic ai ajunge, nu-ti ia mai mult de cateva ceasuri ca sa pricepi care sunt zonele rau famate.
Ceea ce veti vedea se petrece in Coventry, un oras cu nici 200 de mii de locuitori, adica un fel de Timisoara. pe strazile ferite si mai slab luminate, functioneaza la ceas de seara, adevarate multinationale.

Placerile merg de obicei mana in mana cu stupefiantele. Am auzit ca fetele sunt dispuse sa ofere tot soiul de servicii clientilor. Nu doar sexuale. Asa ca incercam marea cu degetul.
Coventry este un oras universitar si multi studenti viziteaza tufisul cu pricina. Vrem sa vedem daca romancele se baga si in acest soi de belele.
Am cam priceput care e treaba. Ne retragem la hotel cu gandul sa iesim si a doua zi, sa vedem daca activitatea este la fel de intensa pe timpul zilei. dar nici nu e nevoie sa plecam prea departe. Chiar in fata hotelului dam de o domnisoara care pare sa astepte pe cineva.

Dupa cum observati, prostituatele romance au o activitate extrem de laborioasa atat ziua cat si noapte. dar nici colegele lor britanice nu sunt mai prejos. daca nu sunt la fel de frumoase, compenseaza diversificandu-si serviciile in complicitate cu traficantii de droguri.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si