PSD, despre huiduielile de la Iaşi: Jenant, domnule Preşedinte! Jenant, domnule Orban!

Reprezentanţii PSD afirmă, referitor la huiduielile de la Iaşi, din timpul discursurilor susţinute de preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban, că românii le-au arătat acestora că "au nevoie de autostrăzi bugetate şi un trai decent, nu de populisme ieftine şi anticipate".

R.B., vineri 24 ianuarie 2020 , 18:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Jenant, domnule Preşedinte! Jenant, domnule Orban! De Ziua Sfântă a Unirii, românii nu meritau acest lucru. Măcar atâta lucru să fi înţeles de la cei care, acum 161 de ani, au fost în aceleaşi locuri!", arată reprezentanţii PSD, într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Huiduieli şi scandări "Vrem autostradă", în timpul discursului ţinut de Iohannis la Iaşi

Conform acestora, românii nu doresc "populisme ieftine şi anticipate".

"Românii au nevoie de autostrăzi bugetate şi un trai decent, nu de populisme ieftine şi anticipate. V-au spus-o clar astăzi!", susţin reprezentanţii PSD.

În Piaţa Unirii din Iaşi, în timpul manifestărilor oficiale, s-au auzit huiduieli în timpul discursurilor rostite atât de preşedintele Klaus Iohannis, cât şi de premierul Ludovic Orban.

Citeste si: Mărirea alocațiilor, amânată: ”Nu există aceste sume în buget acum”

Oamenii au scandat "Vrem autostradă" şi au afişat mesaje prin care îşi exprimau nemulţumirea că Moldova este neglijată de politcienii de la Bucureşti.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si