Purtarea măștii obligatorie și pe stradă, în județul Argeș

Masca devine obligatorie și pe stradă, în județul Argeș, potrivit autorităților. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a impus noi reguli stricte, împotriva răspândirii virusului COVID-19.

Author: Alina Raducu luni 12 octombrie 2020 , 19:43

Purtarea măștii este obligatorie și pe stradă, în județul Argeș
Purtarea măștii este obligatorie și pe stradă, în județul Argeș
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Începând de miercuri, 14 octombrie, cetățenii județului Argeș sunt obligați să poarte masca în toate spațiile publice, atât în interior, cât și în exterior, excepție se face doar pentru copiii mai mici de cinci ani.

Purtarea măștii obligatorie și pe stradă, în Argeș

"Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât în şedinţa de luni că purtarea măştii de protecţie devine obligatorie în Argeş, în toate spaţiile publice, începând cu ziua de miercuri, 14 octombrie. Conform hotărârii CJSU nr 47/12.10.2020, obligativitatea nu se aplică copiilor cu vârsta de până la 5 ani. Hotărârea a fost votată, în unanimitate, de către membrii CJSU, pentru a reduce riscul de transmitere al noului coronavirus” anunţă, luni după-amiază, Prefectura Argeş.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 2.069 de cazuri noi de COVID-19 din 10.051

de teste. Încă 56 de decese au fost raportate de autorități din cauza infecțiilor cu coronavirus. Acum, la ATI, sunt internați 628 de pacienți.

Județul Argeș se află în scădere în ceea ce privește numărul de cazuri noi de coronavirus, rata de infectare fiind situată sub valoarea de 1,5 la mia de locuitori.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si