Puterea dragostei. Imagini fabuloase cu Ligia, înainte de operațiile estetice. Reacția Roxanei: ”Înainte de plastificare”

Puterea dragostei. Ligia de la "Puterea Dragostei" este una dintre cele mai sexy concurente din acest sezon. De la prima apariție, fizicul ei a stârnit o mulțime de controverse.

R.B., sâmbătă 14 septembrie 2019 , 13:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Puterea dragostei. Mulți spun despre Ligia că a exagerat cu operațiile estetice și a fost adesea criticată de ceilalți concurenți. Cele mai vizibile operații ale Ligiei sunt la buze și sâni.

Kanald.ro a publicat poze cu Ligia 100% naturală, iar fanii emisiunii Puterea Dragostei au remarcat cât de bine arăta și așa.

<a target=

Citeste si: Florin Rusu de la Puterea Dragostei a vorbit despre problema dinților: "Nu am dinți de plastic, așa cum zice lumea"

- "Ce frumoasă erai fără injecții adică operații estetice"

- "Erai superbă cu buzele așa. Acum sunt mult prea mari și nu îți stă bine deloc"

sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la imaginea respectivă.

<a target=

Citeste si: BOMBĂ la Puterea Dragostei: Jador, ipostaze apropiate cu Ștefania, fosta iubită a lui Adelin

Puterea dragostei. Ce reacție a avut Roxana atunci când a văzut fotografia cu Ligi înainte de a se opera:

Puterea dragostei. ''Ups, peste ce dăm noi aici. Ligia înainte de a descoperi acidul sau operațiile, mai bine zis, înainte de plastificare'', a spus Roxana. 

<a target=

Citeste si: Bogdan Mocanu spune adevărul despre "relaţiile intime" cu Bia şi Larisa! Concurentul de la Puterea Dragostei aduce dovezi

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si