Presa străină a dezvăluit că Vladimir Putin a avut 35 de întâlniri secrete cu un medic oncolog. Putin și a făcut baie în sângele unor coarne de cerb, potrivit unui raport publicat recent, relatează publicația americană New York Post. Până acum, informația nu a putut fi verificată de surse independente, însă este publicată de presa mondială.

Citește si: Bilanțul tragediei de la Kiev: Aproximativ 1.288 de cadavre ale civililor au fost găsite de la începutul invaziei ruse

Rusul ar avea probleme grave de sănătate. Raportul de investigație realizat de publicația rusă The Project (portal din Rusia neafiliat Kremlinului) a urmărit îngrijirea medicală a lui Putin, arată știripesurse.ro. Președintele rus are în prezent 69 de ani. Raportul de investigație conține date de când Putin a devenit președinte al Rusiei, în urmă cu un deceniu- și ridică serioase semne de întrebare cu privire la sănătatea sa.

Citește si: Acuzații grave de la Kremlin: Occidentul a lansat un "război nedeclarat" împotriva Rusiei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Pe măsură ce a îmbătrânit, preocupările legate de sănătate și longevitate l-au consumat atât de mult pe președinte încât acesta a manifestat chiar un interes pentru medicina neconvențională, în ciuda faptului că mulți membri ai familiei sale, inclusiv cei necunoscuți până acum, sunt medici", se arată în raport.

Ce se întâmplă, de fapt, cu Vladimir Putin

Conform specialiștilor, liderul de la Kremlin face baie în sângele coarnelor de cerb tăiate cu fierăstrăul de la animale primăvara, când coarnele sunt „moi și pline de sânge".

Procedurile așa-numite „băi cu coarne de cerb" sunt o practică de medicină naturală în regiunea Altai din Rusia, care se învecinează cu Khazakstan și Mongolia. Se pare că Putin a călătorit acolo de mai multe ori pentru o baie de coarne.

Jurnaliștii americanu afirmă că rusul a inițiat o tendință. „Elitele... au observat rapid noul hobby al lui Putin", a precizat The Project. „Coarnele și alte modalități de a-și prelungi tinerețea au devenit rapid populare printre oficiali".

Citește si: Războiul din Ucraina intră într-o "fază prelungită", spune ministrul Apărării de la Kiev

Conform raportului consultat de New York Post, se spune că Putin se îmbăiază în sânge extras din coarnele de cerb, care sunt tăiate în timp ce sunt în creștere și încă pline de sânge proaspăt. Bolnăvicioasele „băi cu coarne de cerb" sunt o terapie alternativă în regiunea Altai din Rusia, care se învecinează cu Kazahstan și Mongolia.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Credincioșii declară că băile îmbunătățesc sistemul cardiovascular și întineresc pielea, explică The Project. Printre beneficii- cred cei care o practică- ar fi inversarea vârstei, creșterea potenţei, întărirea oaselor, mușchilor, vederii, auzului şi altele.

Citește si: LIVE UPDATE Ziua 85 de război în Ucraina. Zelenski prelungește cu trei luni legea marţială şi perioada de mobilizare generală în Ucraina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si