Pe de altă parte, Alexandru Mazăre, fratele fostului edil PSD, a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare. Decizia pronunțată marți de Înalta Curte de Casație și Justiție este definitivă.

Citeste si: VIDEO- Vânzarea Palatului Regina Maria a fost anulată de instanță. Clădirea, aflată în paragină, revine la stat

Fratele lui Radu Mazăre, Alexandru Mazăre, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare

Alexandru Mazăre  a fost deputat în mandatul 2004-2008 şi apoi, de două ori, senator al României, între 2008- 2012 şi 2012- 2016.

Citeste si: Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Independenţei României: ”Acestea sunt coordonatele majore ale istoriei noastre”

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

În dosarul campusului social Henri Coandă, fostul primar al Constanței, Radu Ştefan Mazăre, a fost acuzat de luare de mită şi de fals în declaraţii, iar fratele acestuia, fostul senator PSD Alexandru Mazăre, a fost acuzat de complicitate la luare de mită şi de fals în declaraţii.

În cazul lui Radu Mazăre, Curtea Supremă a decis încetarea procesului penal

În iunie 2018, aceeaşi instanţă i-a achitat atât pe Radu Mazăre, cât şi pe fratele său, Alexandru Mazăre, cei doi fiind sancţionaţi cu amendă penală în valoare de 5.000

de lei. La acea vreme, Alexandru Mazăre a fost achitat pentru complicitate la luare de mită, dar amendat pentru fals în declaraţii.

Citeste si: 9 mai Ziua Europei. Ce festivități au pregătit autoritățile din România

Astăzi, judecătorii ÎCCJ au decis să menţină achitarea în cazul lui Radu Mazăre, însă au schimbat amenda penală cu închisoare cu executare în cazul lui Alexandru Mazăre.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si