Radu a avut un moment de sinceritate și a vorbit deschis cu Emanuel, atât despre competiție, cât și despre viața de afară.

Radu a vorbit despre copilăria sa

Emanuel și Radu au avut o discuție despre felul în care sunt percepuți de către telespectatori, dar și despre ce au arătat în ” Casa Iubirii ”.

Citește și: Andreea Mantea, anunț important în legătură cu sezonul 2 al emisiunii ”Casa Iubirii”

Radu susține că nu a arătat atât cât și-ar fi dorit, doar că nu a simțit că este cineva în casă pentru care să facă aceste lucruri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Concurentul i-a povestit lui Emanuel că a avut o copilărie cu lipsuri materiale, dar că a fost fericit și a fost răsfățatul casei.

Concurenții au vorbit despre cum sunt recunoscuți în afara casei

Aceasta emisiune le-a adus multă expunere și susținători, iar de multe ori au fost urmăriți la cumpărături.

Citește și: Cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Casa iubirii” începe luni, 16 ianuarie, la Kanal D! Andreea Mantea, pregătită pentru o nouă serie de concurenţi aflaţi în căutarea dragostei: “Fiţi cu ochii pe ei!”

Concurenții au povestit că de multe ori au fost abordați pe stradă sau la cumpărături pentru a face poze cu susținătorii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si