Concurenții au dezvăluit în ediția de astăzi ce ar face cu marele premiu și ce pronosticuri au pentru Finală.

Concurenții din ”Casa Iubirii” au dezvăluit ce ar face cu marele premiu

Sorin susține că ar face acte de caritate și le-ar face părinților cadou o vacanță. La o răsplată pentru părinți s-a gândit și Flavius.

Citește și: Cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Casa iubirii” începe luni, 16 ianuarie, la Kanal D! Andreea Mantea, pregătită pentru o nouă serie de concurenţi aflaţi în căutarea dragostei: “Fiţi cu ochii pe ei!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Nicoleta vrea să strângă banii pentru un apartament, dar și să dăruiască o parte părinților pentru felul în care au crescut-o.

Cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Casa iubirii” începe luni, 16 ianuarie

Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi de la 19:00. 

Citește și: Andreea Mantea a pus concurenții pe jar. Anunțul făcut de ea tulbură competiția

“Fiţi cu ochii pe ei! Îi veţi cunoaşte luni, când începem cel de-al doilea sezon al emisiunii.  Sunt tineri, frumoşi, nerăbdători să înceapă povestea asta minunată, care le-ar putea schimba viaţa. Eu voi trăi la unison cu ei emoţia uriaşă a acestui început şi le voi fi alături de-acum încolo  ”, a spus Andreea Mantea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si