Concurenții din ”Casa Iubirii” răspund sincer la întrebările legate de Finală. Ce știe Nicoleta despre ceilalți concurenți

Tensiunile ating cote maxime în ”Casa Iubirii”, iar strategiile au fost împărțite. În ediția de astăzi, concurenții au răspuns sincer la anumite întrebări.

Author: Diana Bostan marți 10 ianuarie 2023 , 10:00

casa

Casa Iubirii

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În gala de duminică, Alex și Andreea au părăsit competiție, spre dezamăgirea lui Emanuel.

Concurenții au fost supuși la anumite provocări în ”Casa Iubirii”

Fetele și băieții au extras bilețele pe care se aflau scrise anumite întrebări la care aceștia au fost nevoiți să răspundă sincer.

Citește și: Emanuel a dat cărțile pe față. Concurentul este revoltat după eliminarea iubitei sale

Nicoleta arunca bomba și spune că știe foarte multe lucruri despre toți concurenții din ”Casa Iubirii”.

Larisa a fost întrebată dacă l-ar elimina pe Ionuț pentru a câștiga ea marele premiu.  „Nu aș putea să fac asta că să-l elimin pe el, nu!”,   a

spus ea, potrivit Kanald.ro.

Bianca va izbucni în lacrimi în ediția de astăzi

Concurenta este dezamăgită și simte că șansele ei la marele premiu sunt foarte mici și recunoaște ce greșeli a făcut în această emisiune.

Citește și: Andreea Mantea a făcut marele anunț. S-a aflat cine sunt cei doi concurenți ce au intrat în marea finală ”Casa Iubirii”

„Nu mai sunt atât de sigură pe mine, cum eram la început! Niciodată nu am spus că fericirea mi-o aduce cineva! Am luptat pentru chestii care poate nu sunt pentru mine, pentru persoană care nu e pentru mine!”, a spus Bianca. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si