Raed Arafat: „Astea sunt toate măsurile care se iau, nu se vor mai da alte excepţii pentru intrarea în clădiri publice”

Raed Arafat a făcut noi declarații. Șeful DSU a vorbit despre măsurile care se iau la intrarea în clădirile publice. Noile reguli care intră în vigoare de astăzi.

Author: Georgiana Balaban luni 25 octombrie 2021 , 14:25

raed-arafat-masuri-intrare-in-spatiul-public

Raed Arafat a făcut noi declarații.

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Şeful DSU, Raed Arafat,  a explicat, luni, că la fiecare situaţie unde autorităţile doresc să impună restricţii s-ar putea găsi o sută de excepţii. El a anunţat că nu se vor mai face astfel de derogări de la utilizarea certificatului verde.

Arafat a explicat că excepţiile adoptate luni vizează ca lucrurile să poată funcţiona normal în următoarea perioadă, fără să afecteze, de exemplu, ridicarea prestaţiilor sociale.

Citeste si: Medicul Valeriu Gheorghiță a discutat despre criza COVID: Sistemul medical nu e deloc lipsit de vină

Ce a transmis Raed Arafat

„La orice chestie putem să găsim o sută de excepţii necesare. Nu vom aplica aceste excepţii acum. Nu am dorit un lockdown total”, a declarat, luni, Raed Arafat.

Citeste si: Ministerul Sănătății a distribuit aproape 2.700 de flacoane de Remdesivir în 45 de spitale, pentru tratarea pacienţilor cu forme medii de COVID

raed-arafat-masuri-intrare-in-spatiul-public

Șeful DSU - Raed Arafat.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „A vrut să o mute și n-a mai apucat”. Iubitul mamei fetei găsită fără viață, într-un apartament din București, și-ar fi recunoscut fapta. Femeia susține că știa că acesta este vinovat- kanald.ro

Citeste si: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!- wowbiz.ro

Acesta a precizat că „sunt date excepţii pentru a funcţiona lucrurile normal în următoarele 30 de zile”.

Citeste si: Raed Arafat a declarat că medicii care dezinformează populația în privința vaccinării vor fi demiși: „Se vor lua măsuri dure”

Între excepţiile adoptate luni se află posibilitatea celor nevaccinaţi de a-şi ridica prestaţiile sociale – pensii, alocaţii, dar nu şi intrarea pentru plata impozitelor şi taxelor.

„Astea sunt toate măsurile care se iau, nu se vor mai da alte excepţii pentru intrarea în clădiri publice”, a adăugat Raed Arafat.

De luni, certificatul verde este necesar aproape peste tot.

Citeste si: Alexandru Rafila atrage atenția că numărul deceselor provocate de COVID-19 ar putea crește: ”Este fără precedent, cred, după al Doilea Război Mondial”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si