Raed Arafat: „În orice birou, unde sunt până la cinci persoane, dacă toate persoanele sunt vaccinate, atunci pot să lucreze fără mască”

Raed Arafat le aduce vești bune românilor. Secretarul de stat i-a anunțat pe angajați care sunt situațiile în care pot renunța la masca de protecție.

Author: Georgiana Balaban joi 27 mai 2021 , 21:07

raed arafat renunțare la masca de protecție la birou
Declarații Raed Arafat.[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat, joi, la finalul şedinţei de Guvern, că într-un birou unde lucrează cinci persoane vaccinate, acestea vor putea să nu mai poarte masca de protecţie.

În cazul în care printre cele cinci persoane se află o persoană nevaccinată, atunci masca devine obligatorie.

Citeste si: Raed Arafat, avertisment după măsurile de relaxare. "În alte țări a fost o catastrofă"

„În orice birou, unde sunt până la cinci persoane, dacă toate persoanele sunt vaccinate, atunci pot să lucreze fără mască. Dar nu în spaţiile comune, nu în coridoare. Vorbim de o capacitate de cinci persoane în această fază, urmează să vină şi alte etape. S-a vorbit clar că vor fi lucruri graduale. Putem spune de ce nu zece, de ce nu 15, asta întotdeauna se poate spune. În acest moment am pornit de la zero, am ajuns la cinci persoane în birou şi următoarea fază, cu siguranţă, dacă totul e ok şi vedem că nu sunt

probleme, se creşte la încă o cifră”, a declarat Raed Arafat.

Citeste si: Radu i-a adresat replici dure unei concurente în ,,Casa iubirii'': ,,Ce dai primești!''. Aceasta a părăsit în lacrimi camera roșie- kanald.ro

Citeste si: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citeste si: Raed Arafat, veste cumplită despre criza de la ATI din București

Ce se întâmplă cu persoanele neimunizate

Arafat a accentuat faptul că masca chirurgicală este obligatorie atunci când o persoană nu este vaccinată. „Dar atenţie, dacă e o singură persoană nevaccinată între cei cinci, atunci toţi trebuie să poarte mască”, a declarat Arafat.

Arafat a adăugat că aceasta este o primă fază de relaxare.

Citeste si: Raed Arafat, anunţ important privind Spitalul Foişor

raed arafat renunțare la masca de protecție la birou
Raed Arafat a anunțat când renunțăm la mască.[Sursa foto: Facebook]


„În spaţiile închise mergem cu o mai mare precauţie şi acum s-a mers pe cinci persoane vaccinate în acelaşi birou, dar nu în spaţiile comune”, a declarat Raed Arafat.

Citeste si: Raed Arafat, primele declarații despre ancheta DNA în care este vizat: „Cum era mai bine, să spună că poate să moară lumea și să nu facă nimic?”

Citeste si: Raed Arafat îi atenționează pe cei care sunt împotriva vaccinului anti-COVID: „Riscăm să ne întoarcem unde am fost, la galben şi la roşu”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si