Rafaelo, Viorel și Vulpița, acasă la Blăgești. Manelistul a ajuns pe patul de spital

Rafaelo, Viorel și Vulpița au ajuns acasă la Blăgești. Manelistul s-a trezit apoi pe patul de spital. Imagini senzaționale cu cântărețul.

Author: G.B. marți 26 mai 2020 , 19:31

rafaelo viorel vulpița
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Rafaelo, Viorel și Vulpița. Rafaelo, Viorel și Vulpița au scos o nouă melodie. Premiera a avut loc în urmă cu doar 60 de minute.

Melodia se numește „Om bogat sau om sărac”, iar povestea clipului este foarte emoționantă.

rafaelo viorel vulpița

Rafaelo, Viorel și Vulpița acasă la Blăgești. Manelistul a ajuns pe patul de spital

Rafaelo, Viorel și Vulpița. Viorel Stegaru este grădinarul lui Rafaelo în clipul video. Renumitul manelist le oferă bani și cadouri familiei lui Viorel și a Veronicăi. Peste ani de zile, Rafelo se îmbolnăvește și este tratat de fiica soților Stegaru. Fata ajunge cadru medical cu ajutorul banilor oferiți de Rafelo, cu ani în urmă.

rafaelo viorel vulpița

Rafaelo, Viorel și Vulpița.

Citeste si: Vulpița cântăreață de azi. Veronica Stegaru a scos un hit alături de Axinte

Rafaelo, Viorel și Vulpița. Citeste si: Viorel de la Vaslui a luat o decizie neașteptată. Nimeni nu-l mai poate întoarce înapoi

Rafaelo, Viorel și Vulpița. Citeste si: Vulpița și Viorel de la Vaslui, în LACRIMI! Anunțul care le-a dat viața peste cap

rafaelo viorel vulpița

Rafaelo, Viorel și Vulpița. După filmarea videoclipului, Vulpița de la Vaslui a răbufnit și i-a transmis lui Viorel să se ducă la Gabriela, pentru că ea nu mai suportă și va divorța. Se pare că Gabriela este o altă tânără, care după spusele Veronicăi, a intervenit în relația lor.

rafaelo viorel vulpița

Rafaelo, Viorel și Vulpița. Citeste si: Ce replică acidă i-a dat Vulpița lui Jador, după ce i-a “furat” locul 1 din trending: “E dușmanul nostru”

rafaelo viorel vulpița

Rafaelo, Viorel și Vulpița. Rămâne de văzut dacă de această dată Vulpița de va ține de cuvânt și va merge în instanță pentru a se separa de Viorel Stegaru.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si