Raluca Turcan: „Au fost virate sumele pentru pensiile din ianuarie 2021..”

Raluca Turcan a transmis că toate Casele Judeţene de Pensii au solicitat luni dimineaţă Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală transmiterea urgentă către trezorerii a dispoziţiilor bugetare care reprezintă plăţile de pensii pentru luna ianuarie a acestui an.

Author: Alina Raducu luni 04 ianuarie 2021 , 19:56

Raluca Turcan: „Au fost virate sumele pentru pensiile din ianuarie 2021..”
Raluca Turcan: „Au fost virate sumele pentru pensiile din ianuarie 2021..”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ministrul Muncii a adăugat că au fost virate sumele pentru pensiile care urmează să fie plătite la domiciliu în ianuarie 2021, iar procedurile vor permite Poştei Române să înceapă să achite aceste pensii.

Am discutat din nou azi cu reprezentanţii Casei Naţionale de Pensii Publice pentru a mă asigura că este respectat calendarul de plată a pensiilor la domiciliu

pe care l-am stabilit cu instituţiile implicate.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan a anunțat că au fost virate sumele pentru pensiile din ianuarie 2021 

Casele Judeţene de Pensii au solicitat astăzi la prima oră Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală transmiterea în regim de urgenţă către trezorerii a dispoziţiilor bugetare reprezentând plăţile de pensii pentru ianuarie 2021. Ulterior, au fost întocmite ordinele de plată către Poşta Română şi au fost virate sumele pentru pensiile ce urmează a fi plătite la domiciliu în ianuarie 2021. Toate aceste proceduri vor permite Companiei Naţionale Poşta Română să înceapă imediat achitarea pensiilor la domiciliu.

Reamintesc că, pentru pensionarii care au optat să îşi primească drepturile băneşti acasă, plata se face prin Convenţie între datele de 1 şi 15 ale fiecărei luni”, a scris Raluca Turcan luni pe Facebook.

Citeste si: VIDEO-Facturile la curent electric ar putea fi mult mai mari în curând


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Simona Halep a făcut senzație pe internet îmbrăcată în costum de baie. Sportiva și-a... Simona Halep a făcut senzație pe internet îmbrăcată în costum de baie. Sportiva și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani
spotmedia.ro
Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine... Cum a reușit Clotilde Armand să ”deschidă porțile sortatorilor” de gunoi și la cine ajung banii plătiți de Primăria Sectorului 1
spotmedia.ro
Hic Rhodos, hic salta, Clotilde! Hic Rhodos, hic salta, Clotilde!
b1.ro
Pericol pentru toţi turiştii de la mare! Este inamicul invizibil, dar care atacă rău!... Pericol pentru toţi turiştii de la mare! Este inamicul invizibil, dar care atacă rău! Pândeşte în apă şi când mergeţi la masă
infoactual.ro
A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia! A aruncat BOMBA! Dezvăluirea ȘOCANTĂ a momentului: Am găsit-o pe Elodia!
infoactual.ro
Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă” Cristina Cioran trece prin momente grele. Actrița a născut prematur: „Rugaţi-vă”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si