Rareş Bogdan: Dăncilă se face de râs dacă vine la dezbaterea de marţi a lui Klaus Iohannis

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat, la RFI, că dezbaterea de marţi a preşedintelui Klaus Iohannis va începe la ora 19 sau 20 şi va fi organizată după model american, iar între şase şi nouă invitaţi vor putea pune întrebări, "probabil între două şi patru întrebări" de persoană.

R.B., luni 18 noiembrie 2019 , 11:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 El a spus că, dacă va merge acolo unde are loc dezbaterea, Viorica Dăncilă s-ar face de râs. O parte a staff-ului dânsei probabil se gândeşte că o vor victimiza şi acest lucru îi va aduce voturi, dar în acelaşi timp, trebuie să ia în calcul şi faptul că o pot penibiliza, nu doar victimiza, pentru că o prezenţă a doamnei Dăncilă în faţa sălii, unde nu are posibilitatea să intre, nu-i va aduce puncte electorale, aşa cum speră domniile lor", a spus Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a afirmat că Viorica Dăncilă s-ar face de râs, dacă ar veni la dezbaterea preşedintelui Klaus Iohannis cu jurnaliştii şi formatorii de opinie.

Citeste si: Cu cine va vota Dan Barna în turul doi al prezidențialelor

"Eu cred că doamna Dăncilă, pe lângă faptul că a reuşit să ne ofere o mulţime de gafe lingvistice şi comportamentale, la nivel diplomatic, în continuare încearcă cu tot dinadinsul să se facă de râs (...). Cred că doamna Dăncilă foloseşte împreună cu staff-ul domniei sale unica armă pe care o mai au la dispoziţie, este vorba de victimizare (...). Doamna Dăncilă face greşeli puerile. O parte a staff-ului dânsei probabil se gândeşte că o vor victimiza şi acest lucru îi va aduce voturi, dar în acelaşi timp, trebuie să ia în calcul şi faptul că o pot penibiliza, nu doar victimiza, pentru că o prezenţă a doamnei Dăncilă în faţa sălii, unde nu are posibilitatea să intre, nu-i va aduce puncte electorale, aşa cum speră domniile lor", a spus Rareş Bogdan.

Citeste si: Dăncilă, întrebată dacă va merge la dezbaterea organizată de Iohannis cu jurnalişti şi formatori de opinie: Nu ştiu încă

El a explicat că "dezbaterea va avea loc la BCU, la aula Carol I (...)".

"Este o sală mică, din păcate, are doar 215 locuri pe scaune şi două loje, două balcoane mari, care vor fi ocupate de presa acreditată, presă străină şi presă din România (...). Întrebări vor pune între 6, 7, 8, 9 jurnalişti, analişti, formatori de opinie, politologi, care vor fi de la diverse instituţii media, din diverse zone, deci nu vor fi doar oameni care au activat în zona dreptei politice sau a susţinerii societăţii civile din zona dreptei, luptători împotriva OUG 13, împotriva PSD şi aşa mai departe, deci vor fi şi din zona celor care au susţinut guvernele PSD sau instituţii media care de-a lungul timpului au fost extrem de critice cu preşedintele României", a spus europarlamentarul.

Citeste si: Viorica Dăncilă, în vizită electorală la Buzău

Potrivit acestuia, "în sală, în afara a patru consilieri ai domnului preşedinte, vor mai fi opt oameni din staff-ul electoral, deci 12 persoane, iar restul de 202-203 persoane, cât ne permite sala, vor fi studenţi".


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si