Anchetatorii italieni au intrat în posesia unei înregistrări video în care sunt surprinse în ultimele clipe de viață ale femeii. Totul a fost filmat chiar înainte ca aceasta să cadă de la fereastră. Între cei doi soți ar fi avut loc o ceartă violentă. Bărbatul este acum cercetat sub acuzația de crimă, mai exact pentru ceea ce ar putea fi un feminicid.

Citește și: Ultima dorință a unei femei bolnave de cancer, aflată pe patul de moarte: A vrut să-și mai vadă o singură dată fiul

Poziția românului, care în ultimele zile a fost înscris în registrul suspecților pentru moartea soției sale, o femeie de 46 de ani originară din Republica Moldova, se agravează. Incidentul dramatic a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie 2022, atunci când femeia, rezidentă în Via Fiume din Riva del Garda, a căzut de la fereastra casei sale, potrivit  jurnaliștilor locali.

Românul este acuzat că i-a înscenat moartea soției pentru a-și ascunde faptele

În primă fază, oamenii legii au crezut că a fost vorba despre sinucidere sau chiar un accident, fără să excludă vreo pistă. Astfel, un an mai târziu, partenerul român al femeii este cercetat pentru crimă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Moarte învăluită în mister. Un bărbat a fost găsit mort în propria casă cu mâinile și picioarele legate de pat: „Un joc erotic terminat prost”

De asemenea, polițiștii italieni sunt în posesia unei înregistrări video care a fost analizată și ea de poliția judiciară. În imaginile video se poate observa că în ultimele clipe de viață ale femeii, cu puțin timp înainte de a cădea de la fereastră, avusese loc o ceartă violentă cu partenerul ei.

O împrejurare care ar fi fost confirmată la acea vreme și de martori.

Procurorul Fabrizio De Angelis se ocupă de anchetă, iar în prezent, după toate probabilitățile, partenerul femeii care locuia în Riva del Garda va fi chemat să răspundă pentru crimă. Suspiciunile oamenilor legii au fost trezite și de reconstituirea oferită de bărbat la sfârșitul lunii ianuarie, care ar fi fost contradictorie în unele puncte.

Citește și: Imagini virale cu o bandă de hoți care au furat un bancomat cu excavatorul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si