Femeia în vârstă de 47 de ani, de profesie cadru didactic, din Frosinone, îi ceruse fostului ei soț, un medic cu domiciliul în Trani, căruia i-a fost încredințat copilul în vârstă de 12 ani, un ultim lucru: să-și strângă la piept fiul înainte de a muri: „Vreau să-mi văd fiul”. Dorința femeii a rămas din păcate neîmplinită. Italianca, care suferea de cancer pancreatic, nu își mai văzuse copilul de mai bine de un an, și asta pentru că fostul ei soț nu i-a permis.

Citește și: Un bărbat s-a stins din viață culegând flori. Acesta voia să îi dăruiască soției sale o floare de mimoză 

Cuplul s-a separat din cauza comportamentului violent al bărbatului. La scurt timp după despărțire, profesoara a fost diagnosticată cu cancer pancreatic. Din cauza stării sale de sănătate precare, femeia a preferat ca fiul ei în vârstă de 12 ani să se mute cu tatăl său în Puglia, în timp ce ea urma ședințele de chimioterapie la spitalul Gemelli din Roma, relatează jurnaliștii de la  fanpage.it.

Ultima dorință a femeii a rămas neîmplinită

Cei doi mai au împreună o fiică în vârstă de 17 ani, care a rămas însă alături de mamă. Magistratul care s-a ocupat de cazul de divorț al celor doi italieni hotărâse că băiatul de 12 ani avea voie să-și viziteze mama o dată pe lună. Prevedere pe care tatăl nu ar fi respectat-o. Și astfel solicitarea a ajuns în instanță.

Judecătorul urma să ia decizia, însă boala a fost mai rapidă decât birocrația și femeia s-a stins din viață fără să-și poată îmbrățișa din nou fiul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Durere fără margini în familia lui Iosif! Tânărul s-a stins din viață la doar 20 de ani după ce un tractor s-a răsturnat peste el

„Acum să ne întrebăm cât de multă durere, pe lângă cea a bolii, poate să fi existat în inima acestei mame care s-a văzut forțată să aștepte o decizie a unei justiții lente care nu a luat-o. O mamă care a vrut să-și îmbrățișeze fiul pentru ultima oară”, a fost mesajul unei organizații pe pagina sa de Facebook.

Avocata Francesca Ruggeri, care a urmărit cazul celor doi italieni, a explicat: „Fostul soț a încălcat două ordine ale judecătorului. Această mamă grav bolnavă a trebuit să se supună unei consultanțe prin care s-a stabilit că copilul poate sta la tatăl său și că trebuie dus la mama sa o dată pe lună, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată”.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Aceasta este relația perfectă: Se îndrăgostesc, vor să se căsătorească, iar el îi fură 90.000 de euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si