Razboiul dintre familia lui Ionut Anghel si avocatul Barbuceanu continua! Ce au hotarat magistratii in urma cu cateva zile?

Scandalul dintre tatal lui Ionut Anghel, baiatul ucis de caini in 2013 si avocatul Bogdan Barbuceanu este departe de a se fi incheiat.

Radu Constantin, marți 17 iulie 2018 , 08:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Bogdan Barbuceanu a facut apel la decizia instantei prin care anula toate formele de executare silita impotriva lui Ion Valentin Anghel, tatal lui Ionut. Asta dupa ce judecatorii ii dadusera inital castig de cauza avocatului, care ar fi trebuit sa recupereze 120.000 euro cu titlu de onorariu de castig, pentru un contract de reprezentare incheiat in 2013, dupa moartea lui Ionut.

Cabinetul de avocatura Bogdan Barbuceanu a inaintat apel la decizia Judecatoriei Sectorului 1 in urma cu doua saptamani. In afara de „intoarcerea executarii”, avocatul ar mai fi trebuit sa plateasca peste 15.000 lei cheltuieli de judecata iar tatal lui Ionut sa primeasca inapoi taxa de timbru de 9.000 lei.

Intr-o postare din luna mai, Ion Valentin Anghel lasa sa se inteleaga ca banii i-au plecat deja din cont. „Deci ei, dupa o zi, au tot ce nu au dreptul si eu la pastele cailor mai vad ceva inapoi. Nici nu a redactat ca accepta contestarea”, a scris tatal lui Ionut pe un cont de socializare.

Bogdan Barbuceanu a fost unul dintre avocatii care a reprezentat familia Anghel la putin timp dupa moartea lui Ionut. Parintii baietelului ucis de caini a renuntat la serviciile avocatului, insa nu a inchis contractul cu acesta. La finalul procesului, in urma caruia familia Anghel a primit despagubiri de 2,4 milioane euro, Barbuceanu a solicitat partea lui din castig, explicand ca a avut un cuvant important de spus in mersul preliminar al anchetei si in mediatizarea cazului.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si