Suverana a impresionat prin apariția ei, ca de obicei. La ceremonie au participat și fiul ei Edward, prim-ministrul Boris Johnson şi primarul Londrei, Sadiq Khan. 

Este cea mai recentă ieşire publică pentru monarhul în vârstă de 96 de ani care, în ciuda faptului că nu a rostit discursul în Parlament săptămâna trecută din cauza problemelor de sănătate, a participat de două ori la un spectacol ecvestru la reşedinţa ei de la Castelul Windsor în ultimele zile.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a, apariție remarcabilă. Monarhul britanic s-a întâlnit cu președintele Elveției

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Într-o evoluţie fericită, Majestatea Sa Regina participă la evenimentul de astăzi pentru a marca finalizarea liniei Elizabeth ”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Linia „Elizabeth” va avea multe legături

Proiectul feroviar de 24 de miliarde de dolari trebuia iniţial să fie deschis în decembrie 2018, dar a fost amânat în mod repetat de probleme la sistemele de testare şi semnalizare de siguranţă, chiar înainte de debutul pandemiei.

Denumită iniţial "Crossrail", linia "Elizabeth" va conecta destinaţii din vestul Londrei, inclusiv aeroportul Heathrow şi Reading cu Shenfield în est. Se va deschide publicului pe 24 mai

Citeste si: VIDEO- Regina Elizabeth sărbătoreşte 96 de ani. A apărut o nouă fotografie oficială

Regina Elizabeth a fost văzută în public doar de câteva ori, de când s-a anunțat că problemele de sănătate au răpus-o. 

De atunci, ea şi-a îndeplinit sarcini fie de la distanţă, fie în persoană la domiciliul de la Castelul Windsor şi nu a participat la deschiderea lucrărilor Parlamentului de săptămâna trecută.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si