Reguli de ultim moment pentru cei care vor să meargă la pescuit

Reguli de ultim moment pentru cei care vor să meargă la pescuit, din partea ministrului Agriculturii și ministrului Sănătății.

G.B., marți 02 iunie 2020 , 19:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Reguli noi pentru pescarii din România. Oamenii pasionați de pescuit sunt obligați să stea la 10 metri unul de altul și să nu socializeze. De asemenea grătarele și alcoolul sunt interzise pe baltă.

Reguli de ultim moment pentru cei care vor să meargă la pescuit

reguli mers la pescuit
Ordinul comun vine din partea ministrului Agriculturii și ministrului Sănătății care impune reguli noi pentru pescari odată cu redeschiderea bălților pentru pescuitul recreativ.

Citeste si: Liviu Dragnea forțează mâine ieșirea din închisoare! Tribunalul București va judeca contestația la executare a fostului lider PSD

Citeste si: Academia Română a donat 100 de tablete unor olimpici şi premianţi ce provin din familii defavorizate

Citeste si: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, decizie pentru Laura Codruţa Kovesi

Persoanele pasionate de mersul la pește vor trebui să păstreze minimum zece metri distanță unul față de altul, să nu socializeze și să poarte mască de protecție. Singura excepție de la purtarea măștii este atunci când pescuiesc.

Citeste si: Anunț important pentru elevii românii! Sesiuni speciale pentru Evaluare Naţională şi Bacalaureat pentru elevii cu temperatura peste 37,3! Calendarul examenelor

Noile reguli sunt valabile și pentru propietarii bălților. Ei sunt obligați să pună la dispoziția pescarilor măști de protecție și substanțe dezinfectante, dar și să interzică grătarele și consumul de băuturi alcoolice.

Ordinul comun a fost publicat marți în Monitorul Oficial și a intrat imediat în vigoare.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si