Replica femeii care și-a bătut fetița cu mătura: „A înjurat şi mi-am ieşit din minţi"

Mama violentă din Roman care și-a bătut copilul cu mătura și a umilit-o se apără. Femeia spune că totul a pornit de la o înjurătură, moment în care a bătut-o până o implora să nu o mai lovească.

G.B., duminică 01 decembrie 2019 , 18:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Femeia, de 25 de ani, se află acum într-un centru al DGASPC Neamţ. Mama violentă este la centru de seara trecută, alături de copilul în vârstă de cinci ani. Aceasta a declarat că și-a bătut copilul pentru că a auzit o înjurătură de la mătușa ei pe care mai apoi a folosit-o.

Citeste si: Nouă persoane printre care și doi copii au murit într-un accident aviatic în SUA

Tânăra susține că sora ei care a filmat întreaga scenă, încearcă să îi facă rău.

Replica femeii care și-a bătut fetița cu mătura: „A înjurat şi mi-am ieşit din minţi"

„M-am certat cu sora mea în ziua respectivă. Sora mea folosea nişte vorbe jignitoare în casă. Fata mea a auzit un cuvânt de la ea, o înjurătură şi când am trimis-o dincolo să se joace cu nepoata mea, a folosit ce a auzit la sora mea către nepoata mea.

Eram obosită şi agitată şi când am auzit-o cum vorbeşte, am pus mâna pe mătură. Recunosc că nu e bine ce am făcut. Îmi pare foarte rău, dar acum nu pot da timpul înapoi. Am pus mâna pe mătură şi i-am dat câteva mături la fund. Sora mea m-a filmat şi i-a trimis. De mult a vrut să îmi facă mie chestia asta pentru că eu nu mă am deloc în relaţii bune cu ea şi i-a trimis fostului meu soţ, concubin că nu e soţ.

Replica femeii care și-a bătut fetița cu mătura: „A înjurat şi mi-am ieşit din minţi

Citeste si: O altfel de zi Națională, la Giurgiu: scandal cu bâte și săbii între interlopi

M-a şantajat că dacă nu îi dau fata, bagă pe Facebook. I-am zis că fata nu am cum să i-o dau, că eu am crescut copilul ăsta în cinci ani de zile şi nu am cum să i-o dau lui aşa că vrea el. I-am zis să bage pe Facebook că nu mă interesează, că fata oricum nu are cum să o ia de lângă mine.

Şi aşa am ajuns pe Facebook şi la toate televiziunile. Acum sunt într-un centru, împreună cu fata. Trebuie să vină mâine un domn procuror şi directorul de la centru şi să se discute. Vom vedea mâine ce se întâmplă.

Citeste si: Un militar a căzut ca secerat în timpul paradei militare

Copilul este ataşat foarte mult de mine. Nu s-a întâmplat niciodată să îmi bat copilul. Recunosc că mi-am ieşit un pic din minţi când am auzit cum vorbeşte. Eu nu suport ca fetiţa mea să vobească aşa pentru că are o educaţie destul de bună. Mi-a picat greu felul în care vorbeşte" a transmis mama fetiței.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si