Pentru că i s-a oferit statutul de țară candidată pentru aderare la Uniunea Europeană, Republica Moldova a ținut să mulțumească.

Ce mesaj a transmis Maia Sandu

Videoclipul, în care apare și președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, prezintă persoane din diverse sfere de activitate care mulțumesc în toate limbile țărilor din Uniunea Europeană.

Citeste si: Rusia acuză "abordarea agresivă a UE", după acceptarea Ucrainei și Moldovei ca state candidate la aderare

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

”Mulțumim pentru încredere, Europa!”, apare scris la finalul videoclipului transmis de Republica Moldova.

Volodimir Zelenski, mesaj de mulțumire pentru România

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a transmis luni pe contul său de Twitter un mesaj de mulțumire pentru România și pentru sprijinul privind aderarea la UE și pentru sprijinul semnificativ pe linia de apărare.

Citeste si: Klaus Iohannis salută decizia istorică luată de liderii UE: Ucraina și Republica Moldova, candidate la aderare

“Sunt recunoscător României pentru contribuția sa semnificativă la capacitățile de apărare ale țării noastre. Îi sunt recunoscător lui Klaus Iohannis pentru sprijinirea aderării Ucrainei la Uniunea Europeană. Simțim sprijinul politic și de apărare al partenerilor noștri”,  este mesajul postat de Volodimir Zelenski.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si