Restricţii de circulaţie în 15 judeţe, din cauza caniculei

Restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale din 15 judeţe cauzate de caniculă. Camioanele mai grele de 7,5 tone nu vor putea circula de la ora 12:00 până la ora 20:00.

Author: Diana Bostan miercuri 27 iulie 2022 , 10:56

restricții

Restricții circulație

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Restricțiile de circulație vor fi impuse pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe sectoarele de drum național din 15 județe.

Restricţii de circulaţie în 15 judeţe, din cauza caniculei

În intervalul orar 12:00–20:00, se vor institui restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe sectoarele de drum național din județele: Teleorman, Dâmbovița, Argeș, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Olt, Dolj, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași.

Citeste si: Muncitorii de pe șantiere, agenții de pază sau angajații de la salubrizare sunt nevoiți să lucreze pe caniculă

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

Aceste restricții vor fi instituite ca urmare a avertizărilor de caniculă emise de către Administrația Națională de Meteorologie, Cod Portocaliu, val de căldură persistent.

Cod portocaliu de caniculă în Bucureşti şi în 14 judeţe

După-amiaza se vor înregistra valori termice de 37-40 de grade, noaptea nu vor coborî sub 20-22 de grade iar disconfortul termic va fi accentuat.

Citeste si: Întâmplare inedită în tren. A vrut să călătorească la vagonul cușetă, dar când s-a trezit trenul nu plecase din gară

Judeţele marcate cu Cod portocaliu sunt: Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa şi Prahova- parţial şi Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Bucureşti-Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Olt şi Dolj- integral.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si