Robert Negoiță: Se pregătea să-şi facă partid/ Minte cu o lejeritate dezarmantă

Robert Negoiță a declarat, joi seară, că Gabriela Firea a intenționat să își facă partid, înaintea alegerilor prezidențiale și a adăugat că primarul general al Capitalei „minte cu o legeritate dezarmantă”.

Author: Alex Dumitrescu joi 30 iulie 2020 , 21:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a afirmat, joi seară, la Digi 24, că Gabriela Firea a intenţionat să-şi facă partid, înainte de alegerile prezidenţiale.

„Doamna Firea se pregătea să-şi facă partid, îmi spunea mie să facem ceva, să mergem pe alt drum, că nu se mai poate în PSD...Se

întâmpla înainte de alegerile prezidenţiale de anul trecut, când dânsa nu mai era decât simplu membru PSD, înainte să se împace cu domnul Dragnea, cu doamna Dăncilă şi să o recomande ca fiind soluţia pentru România.

Era Partidul Oxigen sau Partidul Verzilor...ceva de genul acesta. Cum poate să-mi spună mie acum că am trădat PSD când noi ştim bine ce discuţii aveam. Ştia bine că nu mă regăsesc în PSD, că nu am ce să caut în echipa aia”, a declarat Robert Negoiţă.

Citeste si: Primarul general al Capitalei, mesaj: „Forţa este în FIREA oamenilor!”

Acesta a afirmat că i-a fost destul de greu să-i transmută Gabrielei Firea că ea este motivul pentru care nu se mai regăseşte acum în PSD:

„În acest moment am mai multe motive pentru care nu am ce căuta acolo – la PSD. Mi-a fost destul de complicat să-i transmit, dar am transmis către conducerea partidului, către cei care au fost interesaţi să mă asculte şi anume că în acest moment principalul argument pentru care eu nu am ce căuta acolo este chiar dumneaei”.

Citeste si: Firea și „conspirația Ponta-Negoiță”: „Aceste persoane au informaţii”

Întrebat ce are să-i reproşeze primarului general, Negoiţp a afirmat: „A început să vorbească neadevăruri în public, atât de neadevărate....Nu este o chestiune personală...Minte cu o lejeritate dezarmantă şi ideea este să te îndepărtezi de astfel de oameni”.

În 7 iulie, primarul general, Gabriela Firea, s-a declarat dezamăgită şi chiar şocată de decizia lui Robert Negoiţă de a nu mai candida din partea PSD şi a afirmat că se aştepta ca acesta să o informeze despre o astfel de decizie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si