Firea și „conspirația Ponta-Negoiță”: „Aceste persoane au informaţii”

Gabriela Firea s-a declarat dezamăgită și șocată de decizia lui Robert Negoiță de a nu mai candida din partea PSD pentru un nou mandat de primar în sectorul 3 al Capitalei.

Author: I.C. marți 07 iulie 2020 , 21:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Am fost foarte dezamăgită la nivel personal de declaraţiile care s-au făcut ieri. Era vorba şi de Robert Negoiţă şi de declaraţiile făcute de Victor Ponta, aşa. Toate declaraţiile care au fost făcute pe parcursul zilei de ieri, la care nu mă aşteptam”, a afirmat Gabriela Firea.

Întrebată dacă crede că este „un joc organizat” împotriva sa, primarul general Gabriela Firea a spus că a fost sunată şi i s-a spus că „s-a apăsat pe un buton, o armă atomică” împotriva sa.

„Aceste persoane au informaţii şi, de obicei, nu fac declaraţii care nu sunt susţinute. Poate că e doar o impresie, dar e un semnal de alarmă”, a mai declarat Firea.

Ea a spus că a fost ”realmente o surpriză uriaşă” şi ”chiar un şoc” ieşirea lui Robert Negoiţă, arătând că orice va face” edilul ea nu-l va critica.  

Citeste si: Nicușor Dan a explodat: „Nu există ruşine mai mare!"

„Am trecut prin foarte multe împreună, mă aşteptam că dacă ia o decizie în plan politic, măcar să îmi spună”, a mai afirmat rimarul general.

Firea a afirmat că a aflat de pe Facebook despre decizia lui Negoiţă de a nu candida sub sigla PSD. Ea a precizat că ziua de luni ”a fost una tristă” pentru ea ”în plan uman” şi că ieşirea lui Negoiţă este ”muniţie pentru adversarii” săi.

Întrebată dacă Negoiţă a trădat-o în favoarea lui Victor Ponta, Firea a răspuns: ”Chiar dacă eu nu spun acest lucru, aşa se văd lucrurile”.

„Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat luni, printr-o scrisoare deschisă, că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din toamnă.

În scrisoare, Robert Negoiță vorbește despre „stăpânul” Dragnea și modul în care venirea acestuia la conducere a dăunat partidului. Totodată, primarul sectorului 3 își motivează decizia de a nu mai candida din partea PSD la alegerile locale din toamnă.

„După aproape 20 de ani de când am început aventura politică, dedicându-mi toate energiile și priceperea unui partid de a cărei ideologie m-am simțit întotdeauna cel mai apropiat, a venit astăzi momentul să închei acest capitol.

Citeste si: VIDEO| Deputați fără măști, circ cu poliția. Scene incredibile la un fast food din Capitală

Anunț public, astăzi, că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă.

Despre motivele acestei decizii previzibile am tot vorbit, dar o să le punctez încă o dată pe scurt: în ultimii cinci ani, am trăit numeroase dezamăgiri și revolte în calitate de membru PSD.
Epoca Dragnea a fost o adevărată tragedie pentru cel mai mare partid din România, în care politica pumnului în gură a consfințit dictatura absolută a unui individ ce a adus și promovat în conducerea PSD-ului multe nulități, a căror singură calitate a fost aceea de a lătra la ordin și de a asculta cu sfințenie comanda Stăpânului”, scria, luni, Robert Negoiță.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si