O biserică din județul Alba a ars în totalitate în prima zi de Paște. Totul s-a petrecut în satul Ghioncani, în comuna Întregalde, în dimineața zilei de duminică.

Iată cum s-a petrecut totul. Biserica s-ar fi făcut scrum după ce o lumânare a fost lăsată aprinsă și nesupravegheată.

Cum s-a petrecut totul?

Pompierii din cadrul ISU Alba au fost sesizați în dimineața zilei de duminică, prin apel la 112, de îngrijitorul bisericii din satul Ghioncani.

Acesta a anunțat că biserica s-a făcut scrum.

Citește și: Accident mortal, în prima zi de Paște! Mașina condusă de un bărbat a fost lovită de un tren, în Sibiu. Greșeala care l-a costat pe șofer viața

biserica arsa alba

Biserica ar fi luat foc de la o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată.

[Sursa foto: Mediafax]

Ulterior, la fața locului s-a deplasat un echipaj de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Câmpeni pentru stingerea ultimelor focare care mai erau aprinse, dar și pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului. La intervenție a fost prezent și un echipaj din cadrul IPJ Alba.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Vestea că biserica din Ghioncani a ars în totalitate a ajuns și la IPJ, tot prin apel la 112.

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că biserica a ars în totalitate, fără a fi înregistrate victime omenești”, transmite IPJ Alba, conform news.ro

biserica arsa alba

În prima zi de Paște, o biserică din Alba s-a făcut scrum.

[Sursa foto: news.ro]

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere din culpă. Pompierii din cadrul ISU Alba au stabilit că incendiul a pornit din cauza unei lumânări aprinse care a fost lăsată nesupravegheată.

„Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca: lumânare aprinsă, lăsată nesuspravegheată”, a transmis, în cursul zilei de dumini, ISU Alba.

Citește și: FOTO. Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț din Suceava, înainte de Paște. Focul se poate extinde rapid

Un incendiu s-a produs în Sâmbăta Mare în apropierea Mănăstirii Voroneț

Un incendiu puternic a izbucnit în apropierea Mănăstirii Voroneț din orașul Gura Humorului din Suceava, cu puțin timp înainte de începerea slujbei Învierii.

Incendiul a izbucnit în apropierea orei 15:00. Pompierii s-au luptat zeci de minute pentru a lichida incendiul, deoarece vântul bătea cu putere.

Incendiul s-a produs la o locuință și la două anexe gospodărești. În casa afectată de incendiu era o femeie în vârstă, însă a fost scoasă la timp. Nu au fost înregistrate victime.

Misiunea a fost destul de grea pentru pompieri, având în vedere că vântul bătea, iar incendiul se putea extinde oricând la casele din apropiere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si