Robi și Julia sunt tot mai apropiați, iar acest aspect se vede din interacțiunile pe care cei doi concurenți le au. Recent, Robi i-a dedicat Juliei o melodie de dragoste. Patrick a fost martor la acest moment inedit și este de părere că cei doi ar face un cuplu frumos.

Show-ul matrimonial „ Casa Iubirii ”, difuzat la Kanal D, i-a surprins pe telespectatori și de această dată cu momente tandre între Robi și Julia.

Concurentul nu a mai ținut cont de nimic și și-a deschis inima în fața Juliei, sub ochii tuturor!

Gestul incredibil făcut de Robi în Casa Iubirii

Concurenții show-ului matrimonial „Casa Iubirii” sunt determinați să își găsească jumătatea și își exprimă simpatia față de persoanele dragi cu fiecare ocazie. De data aceasta, Robi a făcut un pas în față și i-a dedicat Juliei o melodie romantică, după despărțirea de Virginia.

Citește și: ”Ne simțim chiar bine”. Patrick și Rebecca, următorul cuplu din ”Casa iubirii”? Gesturile lor și ultimele declarații i-au pus pe toți pe gânduri. Ce s-a întâmplat între ei?

„Din dragoste pentru tine, las tot să fugim în lume/ Renunț la tot ce-i al meu/ Fără, fără să îmi pară rău/Las mamă, las tată.../Las tot ce-i al meu de dragul tău/De tine, de tine, are nevoie sufletul meu”

, au fost versurile pe care Robi și Julia și le-au cântat reciproc în Casa Iubirii. Cel care a inițiat momentul a fost chiar Robi, care l-a făcut pe Patrick să își dea cu părerea.

robi si julia casa iubirii

Robi și Julia sunt tot mai apropiați, iar acest aspect se vede din interacțiunile pe care cei doi concurenți le au.

[Sursa foto: Youtube Kanal D România]

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Patrick nu s-a putut abține și le-a mărturisit celor doi concurenți că ar forma un cuplu minunat.

„Mamă, voi dacă v-ați lua ați rupe în două emisiunea asta”, a spus Patrick, martor la momentul romantic dintre Robi și Julia.

Julia a fost în totalitate de acord cu Patrick și a spus că știe sigur că ar ajunge foarte departe cu Robi. Aceasta a evidențiat faptul că atât ea, cât și Robi, sunt două persoane inteligente și cu siguranță ar avea un viitor strălucit împreună.

Citește și: VIDEO. ”Mă cauți pe mine în orice femeie”. Julia și Robi, tachinări cu subînțeles, în ”Casa iubirii”. Nu se vor, dar nici nu se lasă. Unde va duce acum reapropierea lor?

Julia: „ Dar nu numai emisiunea, eu cred că și în afară am ajunge undeva foarte departe. Pe mine mă duce capul, pe el îl duce capul”

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: "Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema- radioimpuls.ro

Robi: „ De unde știi tu că mă duce capul?”

Julia: Lasă că te duce, că nu ești vreun prost.  Altfel nu te-aș fi băgat în seamă.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si