Roman Kostomarov- maestru emerit al sportului în Rusia și fost campion mondial la patinaj artistic trece prin scene greu de imaginat. Cadrele medicale i-au amputat de curând și mâinile, după ce sportivul și-a pierdut picioarele inițial.

Citește și: VIDEO. Detalii tulburătoare după moartea jurnalistului Bogdan Socol în lacul înghețat din Bragadiru

Sportivul a rămas fără mâini și fără picioare în doar câteva săptămâni.

Fostului campion mondial la patinaj artistic i-au fost amputate membrele, după ce i-a fost indusă coma din cauza unei pneumonii și a riscului de sepsis.

Clipe de coșmar pentru legendarul sportiv

Legendarul sportiv are 46 de ani, iar problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap. La începutul anului, sănătatea lui nu părea să fie în pericol. De pe 10 ianuarie și până acum, lucrurile au luat o turnură groaznică în cazul său. Acesta și-a pierdut inițial picioarele, iar medicii au decis că este vital să-i amputeze și mâinile zilele trecute.

Pe 10 ianuarie 2023, Roman Kostomarov a fost internat cu pneumonie la Terapie Intensivă. Se afla într-o comă indusă și era conectat la un ventilator, din cauza pneumoniei și a riscului de sepsis (n.r. otrăvire a sângelui). Apoi, pe 24 ianuarie, a fost deconectat de la aparate, iar tulburările circulatorii s-au dezvoltat rapid și riscul de otrăvire a sângelui a crescut, astfel medicii au fost nevoiți să-i amputeze membrele.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Soția campionului, Oksana Domnina- medaliată cu bronz la dans pe gheață- a publicat un mesaj emoționant în care se declară mândră de forța și curajul de care dă dovadă soțul ei.

Citește și: Antrenor arestat după ce ar fi agresat sexual mai multe eleve

„La mulți ani, eroul meu, puternicul meu, iubitul meu, campionul meu în toate. Sunt mândră de tine, de curajul, forța, zelul tău de a câștiga cât mai curând posibil în aceste momente grele. Acum exact un an, nu ne imaginam nici în cel mai rău vis că se poate întâmpla o astfel de dramă, dar vom depăși totul, vom face față tuturor provocărilor. Eu cred. Doar trăiește", a scris Domnina.

Citește și: Un boxer orb își face debutul într-un meci cu un adversar fără handicap. VIDEO

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Cele mai bune performanțe ale lui Roman Kostomarovalături, au fost cele alături de Tatiana Navka, soţia lui Dmitri Peskov, actualul purtător de cuvânt al președintelui rus Vladimir Putin. Cei doi au câștigat titlul la Jocurile Olimpice de la Torino în 2006, fiind de două ori campioni mondiali, de 3 ori campioni europeni și de 3x câștigători ai finalei seriei Grand Prix, relatează gsp.ro.

Citește și: A murit Christian Atsu, fostul star din Premier League, la 31 de ani. Fotbalistul a fost găsit la 12 zile după cutremurul din Turcia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si