Trupul neînsuflețit al lui Christian Atsu, fotbalist care a murit în urma cutremurului devastator din urmă cu două săptămâni, din Turcia, a fost repatriat în Ghana, relatează bbc.com.

Citește și: Caricatură revoltătoare în revista Charlie Hebdo după cutremurul din Turcia. "Este o rușine, trebuie ștearsă"

Avionul care a transportat sicriul a aterizat la Accra duminică seară, la ora 19.25 GMT. La aeroport așteptau rude, oficiali guvernamentali şi reprezentanţi ai Federaţiei Ghaneze de Fotbal.

Christian Atsu va fi condus pe ultimul drum

Sicriul a fost purtat apoi pe umerii de membri ai forţelor armate ghaneze.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: 23 de milioane de oameni, inclusiv 1,4 milioane de copii, ar putea fi afectați de cutremurele din Turcia și Siria. Anunțul OMS

„Cu fiecare zi ce trecea, am sperat şi ne-am rugat. Însă, din nefericire, când a fost găsit el nu mai era în viaţă”, a declarat la aeroport vicepreşedintele Ghanei, Mahamudu Bawmia.

El a precizat că fotbalistul a fost foarte iubit. „Este o pierdere dureroasă, foarte dureroasă”.

Citește și: Impactul unui cutremur puternic în București. Mii de oameni ar muri

Trupul neînsufleţit al lui Atsu a fost găsit sâmbătă, sub dărâmăturile clădirii din Hatay în care a locuit. Jucătorul legitimat la Hatayspor avea 31 de ani. El a evoluat pentru naţionala Ghaneii în 65 de meciuri.

Citește și: A murit Christian Atsu, fostul star din Premier League, la 31 de ani. Fotbalistul a fost găsit la 12 zile după cutremurul din Turcia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si