Români, țepuiți de o companie care produce mobilă de bucătărie. Au dat bani pe mobilier, însă nu au primit produsele

Mai mulți români care au dorit să își schimbe bucătăria s-au ales cu banii luați și fără mobilier. Iată sumele exorbitante pe care le-au cheltuit oamenii pentru bucătăria perfectă!

Author: Ana-Maria Costea miercuri 11 ianuarie 2023 , 09:10

Români, țepuiți de o companie care produce mobilă de bucătărie. Au dat bani pe mobilier, însă nu au primit produsele

Români, țepuiți de o companie care produce mobilă de bucătărie. Au dat bani pe mobilier, însă nu au primit produsele

[Sursa foto: Freepik]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În fiecare an românii vor să dea un suflu nou caselor lor. Pentru mobilierul de bucătărie, aceștia au apelat la firma care produce corpuri pentru acest spațiu.

Totuși, achizițiile s-au dovedit a fi doar țepe, deoarece au constatat că mobila nu avea să le fie livrată, și nici banii pe care i-au plătit nu le-au fost returnați.

Citește și: Cum să faci bani de acasă cu o investiție minimă

Români, țepuiți de o companie care produce mobilă de bucătărie

Românii care au fost țepuiți de compania producătoare de mobilă au încheiat contracte cu aceasta, însă, chiar și așa, aceștia nu mai au speranță că își vor mai vedea mobila sau banii.

Unul dintre românii țepuiți spune că a contactat compania după ce a văzut un anunț pe rețelele de socializare.

Bărbatul a mers chiar la sediul firmei, motiv pentru care nu a luat în calcul faptul că totul ar putea fi numai o păcăleală. El a scos din buzunare suma fabuloasă de 10.000 de euro pentru mobila mult visată.

Citește și: Cele mai importante avantaje ale locuințelor noi

„Recomandarea am găsit-o pe Facebook(...) A venit un băiat care mi-a făcut niște măsurături, profesionist.(...) Am participat și am fost selectat de ei la o tombolă în care mi-au dat una dintre bucătării gratuit, în valoare de 6.000  de euro.(...) Am zugravi acasă și nu am această bucătărie și 10.000 de euro sunt bani   pentru mine(...) A fost foarte bine gândit, foarte bine stabilit.(...) Am contract”, a mărturisit unul dintre românii țepuți, pentru un post de televiziune.

Ioana, o tânără care a fost și ea țepuită, spune că a scos 7000 de euro din buzunar, și a rămas și fără ei, și fără produse.

Citește și: Tradiție și inovație în bucătărie

„Acum câteva zile am aflat din presă, după care de la domnul reprezentant, că s-a închis (n.r. firma).(...) Din păcate, am plătit integral. Am fost atrasă de cel 10% discount.(...) Aproximativ 7.000 de euro. Am dovada plății. Plata s-a făcut cu cardul.(...) În aprilie, într-adevăr, a venit cineva, a doua zi după ce am semnat, să se uite la spațiu să înțeleagă cu ce lucrează. Acea vizită a fost prima și ultima. Bucătăria trebuia să se livreze în perioada aceasta”, a spus Ioana.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si