VIDEO| Români trimiși acasă din Marea Britanie

Pe de altă parte - Marea Britanie ne trimite - rând pe rând - toți infractorii acasă. Încă o aeronavă plină cu foști condamnați pentru fărădelegi comise în regat a aterizat pe aeroportul din Otopeni. Indivizii sunt abia eliberați de după gratii și ar fi vrut să mai stea acolo - doar că autoritățile britanice i-au expulzat.

Author: Georgiana Balaban joi 04 februarie 2021 , 19:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cu geamantanele de rafie la purtător- alți 34 de români expulzați din curtea reginei după ce și-au ispășit în Anglia pedepsele pentru diferite infracțiuni- au ajuns- de voie, de nevoie- acasă.

Rudele și-au așteptat „adușii” cu sufletul la gură

Cuprinse de entuziasm- rudele care așteptau să aterizeze „avionul condamnaților”- cum a fost botezată aeronava cu care au fost aduși- au transmis imaginile pe facebook- să vadă și cei de acasă minunea.

Nu mulți au fost cei care și-au recunoscut trecutul murdar.

Citeste si: Un nou simptom al Coronavirusului face ravagii! Ce este „limba COVID”

În locul altora- au vorbit apropiații- care nu au ascuns că erau certați cu legea.

De fapt- toți au avut condamnari și au stat după gratii pentru cerșetorie sau tâlhării. De altfel- până înainte de pandemie- străzile din regat erau pline de români de etnie romă- care nu se sfiau să recunoscă franc în față că munca nu e pentru ei.

Citeste si: Franța închide granițele pentru turiștii din afara Uniunii Europene, de teama noilor tulpini de coronavirus

Un lucru este cert. Pentru că Marea Britanie e cu risc epidemiologic ridicat- toți cei 34 de români vor intra 14 zile în carantină. Pe 13 ianuarie- un alt avion care avea la bord 30 de infractori români, expluzaţi după ce au făcut închisoare în Marea Britanie, a aterizat pe Aeroportul Otopeni.

Citeste si: Tulpina britanică, depistată în România! Cum îți poți da seama dacă ești infectat


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si