VIDEO- Românii ar putea beneficia de abonamente la sala fitness din partea angajatorilor: Iohannis a promulgat o nouă lege

Din cauză că suntem codași la rata de viață în Europa, președintele Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege prin care românii primesc abonamente la sala de fitness de maxim 400 de euro pe an din partea angajatorilor.

Author: Maria Stiuca joi 12 ianuarie 2023 , 16:08

Românii ar putea beneficia de abonamente la sala fitness din partea angajatorilor: Iohannis a promulgat o nouă lege

Românii ar putea beneficia de abonamente la sala fitness din partea angajatorilor: Iohannis a promulgat o nouă lege

[Sursa foto: Pixabay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Președintele Klaus Iohannis a promulgat ieri legea prin care se prevăd facilităţi fiscale la abonamentele acordate angajaților pentru practicarea sportului şi educaţiei fizice, în limita a 400 euro anual.

Românii- îndemnați să facă sport

Iohannis a semnat ieri decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, prin care angajații primesc abonamente de maxim 400 de euro pe an din partea firmei la care lucrează. Legea este dată în favoarea desfășurării activităților fizice în vederea practicării sportului, cu scop de întreţinere, profilactic sau terapeutic, în limita echivalentului în lei al sumei de 400 euro anual. 

Legea spune următoarele: „contravaloarea abonamentelor pentru utilizarea facilităţilor sportive în vederea practicării sportului şi educaţiei fizice cu scop de întreţinere, profilactic sau terapeutic oferite de furnizori ale căror activităţi sunt încadrate la codurile CAEN 9311, 9312 sau 9313, plătite în scopul personal al contribuabilului, indiferent dacă activitatea se desfăşoară individual sau într-o formă de asociere, precum şi contravaloarea abonamentelor oferite de acelaşi furnizor care acţionează

în nume propriu sau în calitate de intermediar ce includ atât servicii medicale, cât şi dreptul de a utiliza facilităţile sportive, în vederea practicării sportului şi educaţiei fizice cu scop de întreţinere, profilactic sau terapeutic, plătite în scopul personal al contribuabilului, indiferent dacă activitatea se desfăşoară individual sau într-o formă de asociere, în limita echivalentului în lei a 400 euro anual pentru fiecare persoană”.

Citește și: Klaus Iohannis, după summit-ul UE: "Mă aștept ca România să intre în Schengen în 2023. Nimeni nu m-a contrazis"

Klaus Iohannis, după summit-ul UE: „Mă aștept ca România să intre în Schengen în 2023. Nimeni nu m-a contrazis"

Președintele României, Klaus Iohannis, este optimist cu privire la primirea României cu drepturi depline în spațiul Schengen în cursul anului 2023, după eșecul de la recentul Consiliu JAI.

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut  declarații de presă, joi seara, după terminarea ședinței Consiliului European, unde șeful statului a ridicat problema extinderii spațiului Schengen în cursul anului viitor. 

Klaus Iohannis s-a declarat optimist cu privire la  intrarea României în spațiul Schengen  în 2023, după ce Austria și Olanda își vor schimba votul negativ.

„Așteptarea mea este ca România să intre cu drepturi depline în Schengen în cursul anului 2023" a transmis Klaus Iohannis, joi seara.

„Noi, românii, dorim o soluție pozitivă în cursul anului 2023", a precizat șeful statului.

Citește și: Klaus Iohannis, gânduri de final de an pentru români: „Să transformăm fiecare criză într-o oportunitate”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si