Românul, în vârstă de 32 de ani, este rezident de mulți ani în Sassari, Sardinia. El ar fi trebuit să fie condamnat pentru exstrocare, miercuri. Cunosut cu numeroase antecedente penale în insula italiană, Vali Darius Rostaș a convins o localnică de faptul că e deocheată și i-a luat o avere ca să o scape de blestem, scrie cotidianul local La Nuova Sardegna.

Citeste si: Bărbat din Constanța cercetat pentru braconaj arheologic. Monedele urmau să fie vândute

Vali a convins-o pe femeie că are nevoie de un descântec și o costă 30.000 de euro, bani care ar fi trebuit, după cum credea victima, să ajungă la o ghicitoare. Aceasta era singura metodă prin care femeia putea să scape de blestem, i-a spus bărbatul.

Vali Darius Rostaș și-a întâlnit victima la începutul anului, la camera de gardă a unui spital din Sassari. Ea venise cu mama ei care făcuse un preinfarct. Românul a băgat-o în seamă și părea de încredere. În acest mod, femeia i-a zis problemele sale din familie. În acel moment, ei i-a zis că ar fi și mai rău, că e blestemată și deochiul nu poate fi alungat decât printr-un descântec.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: Confuzie în cazul brașoveanului ucis în Italia în timp ce jefuia o casă. Mirel Joacă Bine:„ Nu sunt eu”

Românul va fi pedepsit

Vali i-a oferit ajutorul imediat femeii. El i-a zis că știe o ghicitoare care poate să o scape de necazuri, dar trebuie să plătească o sumă de bani. De cinci ori a primit bani de la femeie, 30.000

de euro în total, apoi i-a spus că nu se poate face nimic, nu poate să fie descântată.

Citeste si: VIDEO- Copii români, exploatați de tâlhari în Spania

Victima și-a dat seama apoi că este înșelată. Italianca a mers direct la poliție și a zis ce a pățit. Vali a fost arestat și a recunoscut că a primit banii. Individul a anunțat că femeia i-a oferit banii de bunăvoie, deoarece știa că nu are un loc de muncă și un venit.

românul din italia care a cerut 30 000 de euro pentru descântec

Românul care a cerut 30.000 de euro pentru un descântec.

[Sursa foto: PixaBay]

Completul prezidat de judecatorul Mauro Pusceddu a dispus întoarcerea dosarului la procuror, pentru a schimba încadrarea, din exstrocare în înșelăciune agravată.

Procesul în cazul românului se va relua cu alte acuzații, astfel că acesta mai are de așteptat până își va afla pedeapsa.

Citeste si: Ce a descoperit o femeie în pământ, în timp ce planta cartofi? Imaginea bizară a făcut înconjurul lumii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si