S-a antrenat Mircea Badea la sala lui Floyd Mayweather? Legătura dintre prezentator și supercampionul la box!

Mircea Badea s-a anternat pentru meciul cu Teodor Emi în sala celebrului Floyd Mayweather? După prestație, nu, însă există o legătură între el și celebrul pugilist.

Radu Constantin, duminică 10 februarie 2019 , 10:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Într-un interviu acordat WOWbiz.ro, Teodor Emi a dezvăluit că are informații conform cărora Mircea Badea s-a antrenat o vreme în Statele Unite, în sala celebrului Floyd Mayweather, deținător a 15 titluri mondiale, neînvins în carieră.

Citeste si: Teodor Emi l-a desființat pe Mircea Badea după prima bătaie pe care i-a dat-o: ”Tare în gură doar de la distanță. E zombie, lingău până la moarte!”

”În cei patru ani (de la ultima luptă, n.r.) cred că a avut destul timp că se antreneze. Nu știu, e discutabil ce și cu cine s-a anternat. Am auzit că a fost o perioadă la sală la faimosul boxer Mayweather, în America, dar... Pot să presupun că nu a fost constant în antrenamente și, în al doilea rând, nu are experiența mea”, a spus Teodor Emi după lupta cu Mircea Badea.

Mircea Badea, prieten bun cu ”pupilul” lui Mayweather

Care este însă legătura lui Mircea Badea cu Floyd Mayweather! Ei bine, ea există și se pare că există un sâmbure de adevăr în spusele lui Emi. Mircea Badea a vorbit de mai multe ori despre o legătură de prietenie pe care o are cu pugilistul băcăuan Ronald Gavril. Acesta locuiește la Vegas și este sportiv sub contract cu firma de impresariat sportiv deținută de Floyd Mayweather și Leonard Ellerbe. Din 2013, Mayweather apare la toate luptele lui Gavril care i-a devenit între timp și prieten.

Mircea Badea a fost de mai multe ori în Statele Unite în ultimii ani, aproape de fiecare dată cu Mihai Gâdea. Cei doi apar în fotografii împreună cu Gavril, ce-i drept nu din sala de anternament. Într-una dintre ele, Gâdea mimează chiar o luptă cu fostul campion de la ”mijlocie” care se antrenează la sala lui Mayweather.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si